Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Δήμος Αλμωπίας: Στην πρώτη γραμμή ο Αντιδήμαρχος Στέφανος Αβραμίκας

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι αποχιονισμοί και οι ρήψεις αλατιού σε ολόκληρη την έκταση του Δήμου Αλμωπίας, όπου τις προηγούμενες μέρες σημειώθηκαν χιονοπτώσεις.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος πραγματοποίησε αυτοψία σε σημεία του οδικού δικτύου όπου παρατηρούνται ζητήματα και είδε από κοντά τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι εργαζόμενοι του Δήμου Αλμωπίας αλλά και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και συντονιστής της πολιτικής προστασίας κ. Στέφανος Αβραμίκας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Η προσπάθεια που κάνουμε ως Δήμος είναι τεράστια, αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρα από τους οικισμούς παρεμβαίνουμε και σε δρόμους που έχει ευθύνη η Περιφέρεια. Ήδη, επικοινώνησα με την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Αθηνά Αηδονά και την ενημέρωσα για την υφιστάμενη κατάσταση, ζητώντας τη συμβολή της Περιφέρειας. Μέχρι στιγμής αναγκαζόμαστε να πραγματοποιούμε αποχιονισμούς και ρήψεις αλατιού και σε δρόμους που δεν είναι δικής μας δικαιοδοσίας, με στόχο να μην σημειωθούν ατυχήματα. Η κ. Αηδονά ανταποκρίθηκε θετικά σε αυτό μας το αίτημα και δεσμεύτηκε να μας στείλει βοήθεια. Προσωπικά θα ήθελα να συγχαρώ τον συνεργάτη μου Αντιδήμαρχο Στέφανο Αβραμίκα ο οποίος πέρα από τον γενικό συντονισμό έχει βάλει και πολύ προσωπική εργασία, δουλεύει σκληρά μαζί με τους εργαζόμενους μέρα και νύχτα. Εμείς ως Δήμος δεν αποποιηθήκαμε τις ευθύνες μας, αντίθετα δεν διστάσαμε να αναλάβουμε και άλλες που δεν μας αναλογούν αποσκοπώντας στο κοινό καλό. Σε αυτή την προσπάθεια ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών».






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *