Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Γιάννης Σηφάκης: Ξεμπλόκαρε το θέμα της ανέγερσης του νέου Νηπιαγωγείου της Πετριάς - Το Τελωνείο δεν πρόκειται να μετακινηθεί από την Σκύδρα

Συναντήσεις του βουλευτή και της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου με Κτιριακές Υποδομές, ΕΤΑΔ και Γενική Διευθύντρια Τελωνείων της ΓΓΔΕ κ. Γιαλούρη

Ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης έκανε σειρά επαφών για θέματα του Δήμου Σκύδρας μαζί με την δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου.


Κτιριακές υποδομές για νηπιαγωγείο Πετριάς

Ο βουλευτής συναντήθηκε την προηγούμενη βδομάδα με την νέα Πρόεδρο των Κτιριακών Υποδομών Ιωάννα Κοντούλη και τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο Βασίλη Καραγιάννη για το πρόβλημα που είχε προκύψει με το έργο ανέγερσης νέου Νηπιαγωγείου Πετριάς, θέμα που λιμνάζει πάνω από δύο χρόνια. Η πρόεδρος έδωσε εντολή στις υπηρεσίες μελετών και ιδιοκτησίας να επιλύσουν το πρόβλημα.

Την Πέμπτη 23/02/2017 έγινε σύσκεψη του βουλευτή, της δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου και των υπηρεσιών για την επίλυση των προβλημάτων που είχαν προκύψει , στην διάρκεια της οποίας βρέθηκε λύση για να ξεμπλοκάρει μετά από δυό χρόνια το πρόβλημα. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα παρθούν οι αναγκαίες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου Σκύδρας, θα μελετηθεί εκ νέου η διαμόρφωση του αύλειου χώρου και νέος προϋπολογισμός του έργου και θα επαναδημοπρατηθεί.


Τελωνείο Σκύδρας

Μετά τις τελευταίες φήμες που ξανά υπήρξαν περί –δήθεν- απομάκρυνσης του Τελωνείου Σκύδρας ο Γιάννης Σηφάκης μαζί με την Δήμαρχο Σκύδρας επικοινώνησαν με την Γενική Διευθύντρια Τελωνείων της ΓΓΔΕ κ. Γιαλούρη η οποία τους διαβεβαίωσε ξανά ότι το Τελωνείο Σκύδρας δεν υπάρχει περίπτωση να μετακινηθεί από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του. Η συζήτηση που γίνεται είναι η μεταφορά του Τελωνείου Βέροιας στην Κουλούρα.


ΕΤΑΔ

Η συνάντηση με την ΕΤΑΔ ( Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου) αφορούσε την παραχώρηση από την ΕΤΑΔ του οικοπέδου του Δημαρχείου Σκύδρας, του οικοπέδου του Πνευματικού Κέντρου και του οικοπέδου της πλατείας απέναντι από το Δημαρχείο Σκύδρας στον Δήμο.

Προτάθηκε από την ΕΤΑΔ να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας η πιθανή εκμίσθωση της πλατείας με πολύ μικρό τίμημα ( που θα πληρώνει ο Δήμος στην ΕΤΑΔ) για να μπορέσει να ενταχθεί η αναβάθμιση της σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

Ο βουλευτής πιστεύει ότι μόνο με την καλή συνεργασία όλων των φορέων εκπροσώπησης των πολιτών και την κοινή δράση μπορεί να προκύψει αποτέλεσμα προς όφελος της κοινωνίας της Πέλλας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *