Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Παραδόθηκε η Δόξα Μαυροβουνίου 0-2 από τον ΑΣ Πρόμαχοι

Την τριτη συνεχομενη ηττα της γνωρισε η ομδα της Δοξας Μαυροβουνιου στην εδρα της αυτην την φορα απο την ομαδα των Προμαχων με σκορ 0-2.Τα τελευταια αρνητικα αποτελεσματα που ειχε η ομαδα στα τελευταια παιχνιδια εχουν αλλαξει το κλιμα στην ομαδα και στην κερκιδα φυσικα αφου πλεον η ομαδα αγωνιζεται χωρις καποιο ενδιαφερον με αποτελεσμα οι φιλαθλοι στο γηπεδο αν ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα και μαλιστα και αυτοι να φευγουν απογοητευμενοι απο το γηπεδο αφου ειχαν συνηθισει την ομαδα στις νικες.

Στον αντιποδα οι φιλοξενουμενοι παικτες των Προμαχων αγωνιζονταν για την σωτηρια τους και παρολο που αγωνιστηκαν κυριως αμυντικα αφου ειχαν κλειστει πισω προστατευοντας την περιοχη τους χωρις να χρειαστει να καταβαλλουν ιδιαιτερη προσπαθεια με 2 γρηγορες αντεπιθεσεις βρηκαν ελευθερο χωρο και καταφεραν να παρουν το πολυτιμο τριποντο της νικης.

Τον αγωνα αμαυρωσε ο τραυματισμος στο προσωπο του εμπειρου Γιωργου Μπογδανη αλλοτε αρχηγο του Αλμωπου που διεκομισθη στο νοσοκομειο για αν του παρασχεθουν οι πρωτες βοηθειες.
Στο τεχνικο μερος του αγωνα οι γηπεδουχοι παιζοντας με φουλ επιθετικο σχημα στο πρωτο ημιχροονο ηταν φλυαροι στην επιθεση καια τυχοι στην τελικοι προσπαθεια. 

Στο δευτερο μερος ο Γιωργος Μουρουζιδης εχασε μοναδικη ευκαιρια να ανοιξει το σκορ με ενα σουτ πυραυλο απο μακρια να τρανταζει το οριζοντιο δοκαρι του Παντελιδη.

Η τιμωρια ηρθε 5 ' αργοτερα με τον Μητσκα (Λουπου) με συνοπτικες διαδικασιες να βγαινει τετ α τετ με τον Καμπαλη να πλασαρει και αν στελνει την μπαλα στα διχτυα 0-1 για τους Προμαχους.

Με κορυφαιο για μια ακομη φορα τον Νικο Σαριδη για τους γηπεδουχους που ηταν απο τους ελαχιστους παικτες του Μαυροβουνιου που εκανε την διαφορα οι γηπεδουχοι προσπαθησαν να φερουν το σκορ στα ισα τους κατι που δεν εγινε δινοντας ετσι την ευκαιρια και παλι στον Μητσκα (Λουπου) να εκμεταλευτει με τον καλυτερο τροπο ατομικη επιθετικη του ενεργεια και απο πλαγια θεση απο κοντα να ζευγαρωσει τα τερματα του και να σφραγισει τη νικη της ομαδος του.
Διαιτητης του αγωνα ηταν ο Μαυριδης.

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ Καμπαλης Κατιρτζογλου Τουρατζιδης Σιδερης Φανιαδης(70' Χαραλαμπιδης) Σαριδης Παπανικολ;αου( 55' Ζαχαριαδης) Κιτσας Μουρουζιδης Καρυπιδης Χατζηστεφανου( 65' Νατσης) 

Α.Σ ΠΡΟΜΑΧΟΙ Παντελιδης Σαμσουρης Προικος Μπογδανης(λ.τ 60' Νανος) Μουγιος Μιτσκας Μεσκινης Σατζακης(85' Κωστινας) Νανος Ατζος Σελκος (86' Νεμτσης ) 
 
 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *