Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Δέος! Γιγάντια Ελληνική σημαία στους Προμάχους Αλμωπίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η Ομάδα Εθελοντών Προμάχων Αλμωπίας, στα πλαίσια των δράσεων που έχει προγραμματίσει, κατασκεύασε, έβαψε και τοποθέτησε στην βόρεια κορυφογραμμή του ιστορικού χωριού, μια γαλανόλευκη σημαία εμβαδού 200 τετραγωνικών μέτρων, η οποία στέλνει το μήνυμα των ακριτών κατοίκων, ότι η καρδιά του Ελληνισμού χτυπάει δυνατά, εδώ, στην εσχατιά της πληγωμένης μας πατρίδας.

Με την ενέργεια αυτή δείχνουν τη μεγάλη τους τιμή και αγάπη στην Ελληνική σημαία και την τοποθετούν ορόσημο και φύλακα του ιστορικού χωριού ,που πρωτοστάτησε σε ιστορικές στιγμές της Ελληνικής Ιστορίας χωρίς κανένα αντάλλαγμα.

Η όλη δράση, «έτρεχε» για πολλές ημέρες και τα μέλη της ομάδας, ξεπερνώντας ακόμη και τα όριά τους, μέσα από συνθέσεις και διάλογο, ξοδεύοντας πολλές εργατοώρες και παραμελώντας τις προσωπικές τους ασχολίες, τα κατάφεραν τελικά και προσέθεσαν ένα ακόμη «χρυσό μετάλλιο» στα πεπραγμένα τους.

Χαρακτηριστικό των πυκνών δράσεων της αεικίνητης ομάδας, είναι η συνεχώς αυξανόμενη συμμετοχή όλο και περισσότερων εθελοντών μελών με πολυσυλλεκτικότητα στην ηλικιακή διαστρωμάτωση και η γέννηση της ελπίδας, ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους και το αποδεικνύουν έμπρακτα, κάνοντας τη δύναμη της ομάδας, έναν ορμητικό χείμαρρο προσφοράς. 
 
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΑΜΑΝΗΣ | promahi-nea.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *