Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΕΚΑΣΚΕΜ Μίνι: Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών – Ατρόμητοι Ν. Σάντας Κιλκίς 56 - 43

Ένα πολύ όμορφο αγωνιστικά απόγευμα πέρασαν την Κυριακή 26/03/2017 οι παρευρισκόμενοι στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου», παρακολουθώντας το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Τουρνουά Μίνι που διοργανώνει η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας, ανάμεσα στις ομάδες του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών και στους Ατρόμητους Ν. Σάντας Κιλκίς, με νικητή την ομάδα των Γιαννιτσών με τελικό σκορ 56 – 43.

Οι αθλητές και των δύο ομάδων δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό πρόσφεραν ένα πολύ όμορφο μπασκετικο θέαμα που κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και τα χειροκροτήματα όλων των παρευρισκομένων.

Σε δηλώσεις τους αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:

Δημήτρης Κυριαζής: «Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν. Τα παιδιά ήταν αρκετά αγχωμένα και έτσι κάναμε πολλά λάθη. Αυτό που χρειαζόμαστε σαν ομάδα είναι πολλά παιχνίδια με επίσημο χαρακτήρα για να μπουν τα παιδιά σιγά- σιγά στην λογική των αγώνων. Η ομάδα μας μετά από απόφαση όλου του προπονητικού μας team έχει διαφοροποιηθεί στην λογική να κάνει αναρτήσεις με εκτενή αγωνιστικά στοιχεία καθώς και στοιχεία ατομικών επιδόσεων και πόντων όλων των αθλητών. Σε ένα τέτοιο αναπτυξιακού χαρακτήρα τουρνουά θα πρέπει οι αθλητές να νιώθουν μόνο την χαρά του παιχνιδιού.»


«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Κυριαζής Δ. Χαριτίδης Χ.) Αρπουδής Αν., Ευσταθιάδης Γ., Βαιραμίδης Κ., Μπάτσιος Ν., Χαλόφτης Γ., Μπάρμπας Δ., Παπαδόπουλος Γ., Τσιτερίδης Αν., Παρτσαλάκης Στ., Πέτσος Θεοφ., Καρυπίδης Κ., Στεργιόπουλος Περ., Μήλιος.


«Ατρόμητοι» Ν. Σάντας: (Λαδάς Κ.) Σιγάλας Κ., Αργυρόπουλος Χ., Δεβλέτογλου Ι., Ζαλτος Δ., Μπάμπος Β., Δαγκλιάρης Α., Δαγκλιάρης Σ., Κέσωφ Γ., Τριανταφυλλίδης Ι., Τσίγκας Χ., Ταουσάνης Γ.,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *