Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Δήμος Αλμωπίας: Ευχαριστήριο Συλλόγου Κ.Δ.ΑΠ. ΑΜΕΑ «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ»

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» του Δήμου Αλμωπίας ευχαριστεί δημόσια τo Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων Κέντρου Υγείας Αριδαίας (Σ.E.K.Y.A.), που στα πλαίσια της αποτίμησης φόρου τιμής στον εκλιπόντα Νικόλαο Ξενιτίδη και ακολουθώντας το παράδειγμά του προσέφεραν από το Ταμείο του Σωματείου τους το ποσό των 100 ευρώ, στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του ΚΔΑΠ Ατόμων με Αναπηρία «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ», με την ευχή στην μνήμη του εκλιπόντα να βρίσκονται πάντα σωματεία και άνθρωποι που θα προσφέρουν όπου υπάρχει ανάγκη.


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Τραπεζανίδης Γιώργος



Το προσωπικό και οι μαθητές του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» ευχαριστούν θερμά τις οικογένειες Αραμπατζή Σταύρου και Γεώργιου , για την προσφορά χρηματικού ποσού αντί στεφάνων, στη μνήμη του πατέρα τους Αραμπατζή Θεόδωρου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *