Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Καμπάνια ενημέρωσης των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Χρύσας - Τσάκων για την ανακύκλωση

Για τα θέματα της ανακύκλωσης ενημερώθηκαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Χρύσας - Τσάκων, από τον Προϋστάμενο του Τμήματος Περιβάλλοντος του Δήμου Αλμωπίας κ. Γιώργο Ιατρίδη. Παρόν ήταν και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Στέφανος Αβραμίκας, ο οποίος αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του Διευθυντή του Σχολείου.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για το ποια υλικά ανακυκλώνονται, το πως κάνουμε σωστά ανακύκλωση, καθώς επίσης και για τα περιβαλλοντικά οφέλη που έχουμε για κάθε υλικό που ανακυκλώνεται.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Δήμος Αλμωπίας έχει αναγάγει σε ζήτημα άμεσης προτεραιότητας την ευαισθητοποίηση των παιδιών, και μάλιστα από πολύ μικρή ηλικία, σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και ανακύκλωσης.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος σε δήλωσή του τόνισε ότι ως εκπαιδευτικός γνωρίζει ότι είναι πολύ σημαντικό να ενημερώνεται σωστά η νέα γενιά για την ανακύκλωση και τα πλεονεκτήματά της.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *