Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Ο Γιάννης Σηφάκης κάλεσε τους αγρότες σε Ριζάρι, Αραβησσό, Δυτικό και Ραχώνα για ίδρυση οργανώσεων παραγωγών

Ζήτησε από συνεταιριστές και αγρότες να συμμετέχουν στην ενημερωτική εκδήλωση του ΣΕΑΣ την Δευτέρα 20 Μάρτη στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας στις 6:00 μμ

Συναντήθηκε και με την ΟΠ Πέλλας

Συζήτησε για την ανάγκη ίδρυσης οργανώσεων παραγωγών, για θέματα ΕΛΓΑ και κάλεσε στην ενημερωτική εκδήλωση του ΣΕΑΣ την Δευτέρα 20 Μάρτη 6:00μμ στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας με τους Αλέξη Μπακούρο ( σύμβουλο Υπουργού για οργανώσεις παραγωγών και συνεταιρισμούς), Θανάση Ζανιά ( αντιπρόεδρο ΕΛΓΑ) και Ελένη Διονυσοπούλου ( σύμβουλο του Υπουργού για εργόσημα εποχιακών εργατών από το εξωτερικό).

Ο βουλευτής διαπίστωσε ότι ωριμάζει γρήγορα πλέον η ιδέα της οργάνωσης των αγροτών σε νέα βάση για ποιοτική παραγωγή, τυποποίηση και συσκευασία των προϊόντων, εύρεση αγορών και ένταξη σε επιχειρησιακά προγράμματα.

Με την ΟΠ Πέλλας συζήτησε τα σοβαρά προβλήματα της Ένωσης Γιαννιτσών και σκέψεις για την διαχείριση της κατάστασης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *