Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

IALMOPIA LIVE: Πρόεδρος του ΔΣ Αλμωπίας με απόφαση της Αποκεντρωμένης ο Σίμος Σωτηριάδης! Τι δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Μπίνος [ΒΙΝΤΕΟ]

Φαίνεται πως ολική ανατροπή έγινε στον Δήμο Αλμωπίας καθώς με σημερινή απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης Πρόεδρος ορίζεται ο Σίμος Σωτηριάδης λόγω του γεγονός ότι στην τρίτη ψηφοφορία του πρώτου γύρου της διαδικασίας εκλέχτηκε με τη σχετική πλειοψηφία των 13 ψήφων. Θυμίζουμε πως εχθές όταν τέθηκε το θέμα για να υπάρξει αναβολή από την Δημοτική αρχή δεν συμφώνησε η αντιπολίτευση και οι διαφωνούντες. Έτσι έγινε η διαδικασία εκλογής η οποία με την απόφαση της Αποκεντρωμένης θεωρείται άκυρη. Την απόφαση σας την δημοσιεύουμε παρακάτω. Έτσι πρόεδρος εκλέχτηκε ο Σίμος Σωτηριάδης, αντιπρόεδρος η Κατερίνα Μπαγκή και γραμματέας ο Γιώργος Δόντσος από την πλειοψηφία. Οι εκλογές για την εκλογή οικονομικής και ποιότητας ζωής θεωρούνται άκυρες. 


Δείτε το βίντεο της εκλογικής διαδικασίας μέσα από την κάμερα του ialmopia:






Δείτε παρακάτω την απόφαση:







Η ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 

Όλα τα αποτελέσματα από την ανάδειξη μελών προεδρείου, οικονομικής επιτροπής, και επιτροπής ποιότητα ζωής.

ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

Η πρώτη προσπάθεια εκλογής προέδρου του δημοτικού συμβουλίου έφερε τα εξής αποτελέσματαː Ψήφισαν 27, Έλαβε ο Σωτηριάδης Συμεών 11 και 16 λευκά.
Η δεύτερη προσπάθεια έφερε τα εξής αποτελέσματαː Ψήφισαν 27, Έλαβε ο Σωτηριάδης Συμεών 12 και τα λευκά ήταν 15.
Η Τρίτη και τελευταία προσπάθεια έφερε τα εξής αποτελέσματαː Ψήφισαν 27, Έλαβε ο Συμεών Σωτηριάδης 12 και τα λευκά ήταν 15.
Άρα, λοιπόν, με την τρίτη ψηφοφορία αποδείχτηκε πως η πρόταση του δημάρχου κ. Μπίνου δεν έγινε δεκτή από το σώμα και , σύμφωνα με το νόμο, ο πρώτος σε ψήφους και προσωρινός κ. Απόστολος Ουργαντζόγλου πήρε τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. 

ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

Όπως προείπαμε προτάθηκε από τον κ. Πασόη η κ. Μπαγκή Αικατερίνη και η ψηφοφορία έδειξεː Ψήφισαν 27, Έλαβε η κ. Μπαγκή Αικατερίνη 15 , βγήκαν 11 λευκά και 1 άκυρο.

ΕΚΛΟΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

Όπως αναλύσαμε παραπάνω προτάθηκε, στη θέση του Κόγιου Ανδρέα που παραιτήθηκε, από τον κ. Μπίνο ο Δόντσος Χρήστος και η ψηφοφορία έδειξεː Ψήφισαν 26, Έλαβε ο Δόντσος Χρήστος 22 , βγήκαν και 4 λευκά .

ΕΚΛΟΓΗ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 

Ψήφισαν 26, Έλαβανː Τσιμτσιρίδης Γιώργος 15, Αβραμίκας Στέφανος 14, Γεωργίου Χρήστος 14, Γούδης Γεώργιος 15, Καλδερεμτζή Δέσποινα 15, Νικολα΄ι΄δης Κωνσταντίνος 14, Άκυραː 2, Λευκάː 0
ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 

Ψήφισαν 26, Έλαβανː Σαββίδης Γεώργιος 19, Ζιάκα Μαρτίνα 18, Χατζηγιαννίδης Γεώργιος 19, Θεοδωρίδης Αναστάσιος 18, Αμπάρη Γεωργία 16, Άκυραː 0, Λευκάː 0

ΕΚΛΟΓΗ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ 

Ψήφισαν 26, Έλαβανː Χατζηγιαννίδης Γεώργιος 18, Γεωργίου Χρήστος 17, Γούδης Γεώργιος 18, Σαββίδης Γεώργιος 15, Μπογδάνης Μιχαήλ 16, Αμπάρη Γεωργία 16, Λευκάː 0, Άκυραː 0

ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ 

Σ αυτή την περίπτωση για την κ. Μπαγκή Αικατερίνη επαναλήφθηκε και τρίτη φορά η ψηφοφορία, εξαιτίας της μικρής συγκέντρωσης ψήφων-- σύμφωνα με το νόμο-- οι υπόλοιποι εκλέχτηκαν με τη πρώτη. Ψήφισανː 26, Έλαβανː Αβραμίκας Στέφανος 18, Τσιμτσιρίδης Γεώργιος 20, Ζιάκα Μαρτίνα 20, Ιωαννίδης Ιωάννης 16, Μπαγκή Αικατερίνη 13, Άκυρα-Λευκάː 0


Στην Β΄ ψηφοφορία η κ. Μπαγκή Αικατερίνη πήρεː 13 ψήφους.
Στην Γ΄ψηφοφορία η κ. Μπαγκή Αικατερίνη πήρε 15 ψήφους.






Δήμαρχος Αλμωπίας για εκλογή Προεδρείου: «Προσπάθησα για σύγκλιση και ομοφωνία! Το αποτέλεσμα θα το κρίνουν οι πολίτες!»

Η εκλογή Προεδρείου σηματοδοτεί την έναρξη της δεύτερης φάσης της Δημοτικής Περιόδου. Με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα ήθελα να συγχαρώ για την εκλογή τους τον Πρόεδρο κ. Σίμο Σωτηριάδη, την Αντιπρόεδρο κ. Κατερίνα Μπαγκή και τον Γραμματέα κ. Χρήστο Δόντσο.

Από τη νομοθεσία του «Καλλικράτη» διασφαλίζεται η διαπαραταξιακότητα της συγκεκριμένης διαδικασίας και προς αυτή την κατεύθυνση έκανα μια ειλικρινή προσπάθεια να της δώσω χαρακτηριστικά σύγκλισης και ομοφωνίας πραγματοποιώντας συνομιλίες και συναντήσεις με το σύνολο των παρατάξεων που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το αποτέλεσμα θα το κρίνουν οι πολίτες.


Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας






Δείτε τη νέα Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπίας


ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Γεωργίου Χρήστος
Γούδης Γεώργιος
Χατζηγιαννίδης Γεώργιος
Σαββίδης Γεώργιος
Μπογδάνης Μιχαήλ
Αμπάρη Γεωργία

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Αβραμίκας Στέφανος
Τσιμτσιρίδης Γεώργιος
Ζιάκα Μαρτίνα
Μπαγκή Αικατερίνη
Ιωαννίδης Ιωάννης

Δείτε τη νέα Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Τσιμτσιρίδης Γεώργιος
Γεωργίου Χρήστος
Γούδης Γεώργιος
Αβραμίκας Στέφανος
Καλδερεμτζή Δέσποινα
Νικολαΐδης Κωνσταντίνος

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Σαββίδης Γεώργιος
Ζιάκα Μαρτίνα
Χατζηγιαννίδης Γεώργιος
Θεοδωρίδης Αναστάσιος
Αμπάρη Γεωργία 




απο το meapopsi.gr | ialmopia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *