Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Εκτελείται η δεύτερη φάση της ασφαλτόστρωσης Αριδαίας - Εξαπλατάνου

Με τη δεύτερη φάση της ασφαλτόστρωσης τμήματος της επαρχιακής οδού Αριδαίας – Εξαπλατάνου στον Δήμο Αλμωπίας να εκτελείται αυτές τις ημέρες, συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας και βελτίωσης της κατάστασης σε έναν βασικό άξονα του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας. Η παρέμβαση στο τμήμα αυτό όπως και σε άλλα τμήματα, εντάσσονται στην γενικότερη συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου από της Π.Ε. Πέλλας.

Σε συνεργασία που είχε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά με την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, ενημερώθηκε για την πορεία ολοκλήρωσης της δεύτερης φάσης της ασφαλτόστρωσης της εν λόγω οδού, έργο το οποίο έχει συνολικό προϋπολογισμό 200.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών.

Οι εργασίες που εκτελούνται αυτές τις ημέρες περιλαμβάνουν τη δεύτερη στρώση ασφαλτικού (στρώση κυκλοφορίας), διαγράμμιση, τοποθέτηση στηθαίων και πινακίδων στα σημεία που προβλέπονται από τη μελέτη. Το επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες σε όλο το μήκος της παρέμβασης που θα διευκολύνουν την μετακίνηση των πολιτών. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *