Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Ο Μουρουζίδης στον Εθνικό Γιαννιτσών

Μεταγραφη υψηλων προδιαγραφων εκλεισε η ομαδα του Εθνικου Γιαννιτσων αποκτωντας τον υψηλοσωμο σεντερ φορ Γιωργο Μουρουζιδη.


Η ομαδα των Γιαννιτσων εχει θεσει υψηλους στοχους για το επερχομενο πρωταθλημα εχονττας στο τιμονι της τεχνικης ηγεσιας τον Δημητρη Τομπαζη και εντασοντας στο ηδη υπαρχον ροστερ της πολυ δυνατα ονοματα της περιοχης .

Ο Γιωργος Μουρουζιδης που δεχοταν σωρεια προτασεων απο αρκετες ομαδες δηλωσε ενθουσιασμος γαι την επιλογη του και δηλωνει πανετοιμος να αγωνιστει με την νεα του ομαδα με την υποσχεση να την εχει στην κορυφη.(Στην φωτο με τον νεαρο προεδρο του Εθνικου Ηλια Πανιδη)
 
 
 
 
Επιμέλεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *