Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Τέλος από το Ριζάρι ο Στεργιόπουλος

Σε φιλιικο κλιμα λυθηκε η συνεργασια του Ορφεα Ριζαριου και του εμπειρου τεχνικου Βαιου Στεργιοπουλου μετα και την επισημη ανακοινωση της ομαδος. 
 
Ο πετυχημενος τεχνικος πραγματοποιωντας εξαιρετικη πορεια καθ ολη την διαρκεια της χρονιας καταφερε να φτασει την ομαδα μια ανασα πριν την ανοδο στην Α1 και εχοντας την στην κορυφη σ ολη την διαρκεια του πρωταθληματος. Με δικη του ανακοινωση στον προσωπικο του λογαριασμο σε μεσο κοινωνικης δικτυωσης αποχαιρετησε την ομαδα γραφοντας '' Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Ορφέα Ριζαριου για την υπέροχη χρονιά που είχαμε. Μετά από συζήτηση που είχα με εκπρόσωπο της διοίκησης του Ορφέα, αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερο για συγκεκριμένους λόγους να μη συνεχιστεί η συνεργασία μας και την επόμενη σεζόν. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τους ποδοσφαιριστές του Ορφέα για την πολυ καλή συνεργασία που είχαμε, όπως και τη διοίκηση και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε μαζί. Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα και να έχει πάντα επιτυχίες!



Το βιογραφικο του εμπειρου τεχνικου ειναι πολυ βαρυ και σιγουρα θα αποτελεσει ενα απο τα πιο δυνατα ονοματα για να αναλαβει καποια απο τις ομαδες του Νομου και οχι μονο αφου ειναι γνωστος πλεον για τον επαγγελματισμο του και την σοβαροτητα της δουλειας του.



Επιμέλεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *