Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Ρεκόρ προσέλευσης στην Αριδαία για το 18ο Ποντιακό Πανοΰρ [ΒΙΝΤΕΟ]

Ένα διήμερο πολιτισμού διοργάνωσε πριν από λίγες ημέρες η Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας στο πλαίσιο των καθιερωμένων εκδηλώσεων Ποντιακό Πανοΰρ που πραγματοποιούνται ανελλιπώς τα τελευταία 18 χρόνια από το σύλλογο.



Το αμείωτο κέφι του κόσμου και ο έντονος ποντιακός παλμός χαρακτήρισαν το διήμερο.



Για το 18ο Ποντιακό Πανοΰρ οι διοργανωτές είχαν προσκαλέσει μεγάλα ονόματα της ποντιακής σκηνής τα οποία κατάφεραν να κάνουν τον κόσμο να χορεύει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η αυλή του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας, όπου πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις, γέμισε ασφυκτικά ξεπερνώντας κάθε προσδοκία των διοργανωτών.






Την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων τον κόσμο διασκέδασε ο Ματθαίος Τσαχουρίδης (λύρα, τραγούδι), ο Δημήτρης Δαμιανίδης (λύρα, τραγούδι), ο Νίκος Ματζηρίδης (κλαρίνο) και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (νταούλι), ενώ τη δεύτερη μέρα τη σκυτάλη της διασκέδασης πήραν ο Γιώργος Ιωαννίδης (τραγούδι), ο Μπάμπης Κεμανετζίδης (λύρα, κλαρίνο), ο Γιάννης Θεοδωρίδης (τραγούδι), ο Παύλος Ματζερίδης (λύρα) και ο Δημήτρης Ουσταπασίδης (νταούλι).




Το πιο ευχάριστο στον απολογισμό των εκδηλώσεων ήταν η συμμετοχή των νέων και τις δυο ημέρες των εκδηλώσεων. Η νεολαία της περιοχής, στην πλειοψηφία της ποντιακής καταγωγής, στήριξε τις προσπάθειες του συλλόγου αποδεικνύοντας πως η ποντιακή μουσική και διασκέδαση δεν έχουν ηλικία.




Απο το pontos-news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *