Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΕΠΣ Πέλλας: Εναρξη Κυπέλου το πρώτο δεκαήμερο το Σεπτεμβρίου με Ομίλους

ΕΠΣ Πέλλας: Εναρξη Κυπέλου το πρώτο δεκαήμερο το Σεπτεμβρίου με Ομίλους - πρόβλεψη για την κάλυψη κενών θέσεων στην προκήρυξη των πρωταθλημάτων


Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου (3ή 10) αναμένεται να ξεκινήσει το φετινό Κύπελο της ΕΠΣ Πέλλας με το ίδιο σύστημα διεξαγωγής όμίλων , όπως και πέρυσι.

Μέχρι τα τέλη Ιουλίου μάλιστα θα είναι έτοιμη και η προκήρυξη της διοργάνωσης που θα προβλέπει και την προθεσμία των δηλώσεων συμμετοχής.

Οσον αφορά τα πρωταθλήματα εξάλλου στην Ενωση υπάρχουν εύλογες ανησυχίες , όπως κάθε χρόνο αυτή την περίοδο ,για πιθανή μη κάθοδο ομάδων σε Α1 και Α΄Κατηγορία. Ωστόσο όπως αποδείχθηκε πέρυσι υπάρχει και η ξεκάθαρη βούληση κάλυψης των όποιων κενών θέσεων από τις επιλαχούσες; των κατώτερων Κατηγοριών, και το ίδιο θα συμβεί και φέτος με σχετική πρόβλεψη μάλιστα που θα περιλαμβάνει η προκήρυξη των πρωταθλημάτων 2017-18 





απο το anonym-filathlos.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *