Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Η Ανακοίνωση της ΓΣΕΕ για την αυτοκτονία της εργαζόμενης των επιχειρήσεων Καρυπίδης

Τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της 42χρονης εργαζόμενης των επιχειρήσεων Καρυπίδης στα Γιαννιτσά, που έβαλε τέλος στη ζωή της, εκφράζει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), με ανακοίνωσή της. 

Η ΓΣΕΕ καλεί την κυβέρνηση να μην παραμένει «παρατηρητής αυτών των τραγικών γεγονότων», αλλά να λάβει δραστικά μέτρα για «την αντιμετώπιση του εφιαλτικού προβλήματος της ανεργίας».


Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση: 

«Το τραγικό περιστατικό με την 42χρονη εργαζόμενη των επιχειρήσεων Καρυπίδης στα Γιαννιτσά, που έδωσε τέλος στη ζωή της πιεσμένη από τα οικονομικά προβλήματα και την παντελή έλλειψη εισοδήματος αφού ήταν απλήρωτη για 15 μήνες, φέρνει στην επιφάνεια αυτό που πλέον αρκετοί εργαζόμενοι βιώνουν. 

Την απελπισία, χτυπημένοι από την ανεργία και όχι μόνο. 

Η Κυβέρνηση αντί να είναι παρατηρητής αυτών των τραγικών γεγονότων και να περιορίζεται σε μελέτες και ευχολόγια για την αγορά εργασίας, πρέπει επιτέλους να λάβει δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του εφιαλτικού προβλήματος της ανεργίας, αλλά και να προωθήσει άμεσα τις νομοθετικές ρυθμίσεις που επανειλημμένα έχει ζητήσει η ΓΣΕΕ για την προστασία των εργαζομένων, οι οποίοι πολλές φορές είναι όμηροι στα χέρια απαράδεκτων επιχειρηματιών. 

Η ΓΣΕΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της 42χρονης συναδέλφου. 

Οι δυσκολίες για τους εργαζόμενους είναι πολλές και καθημερινές και τα προβλήματα μπορεί να αντιμετωπιστούν μόνον από έναν αγώνα που είναι κοινός για όλους».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *