Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Γ' Εθνική :Αλλάζουν τα δεδομένα για Αλμωπό και Εδεσσαϊκό. Έρχονται Αγροτικος Αστέρας και Ηρακλής στον όμιλο τους!

Αλμωπός και Εδεσσαϊκός υπολόγιζαν αρχικά μια φετινή σεζόν στην "νέα" Γ΄Εθνική των 8 ομίλων χωρίς μεγάλα και ηχηρά ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου στο όμιλό τους (2ος) , αλλά εσχάτως τους προκύπτουν μάλλον "μεγαθήρια" που προφανώς θα αλλάξουν τα αγωνιστικά δεδομένα του πρωταθλήματος και αφετέρου θα του προσδώσουν μεγαλύτερη εμπορική αξία.

Ο πρώτος και σίγουρος είναι ο Αγροτικός Αστέρας ο οποίος μετά από πολλά χρόνια μόνιμης σχεδόν παρουσίας στην Β΄Εθνική , αποφάσισε φέτος να αγωνιστεί στην Γ'.

Δεύτερος πολύ πιθανώς και πολύ μεγαλύτερος ως όνομα είναι ο Ηρακλής , ο οποίος ύστερα από την χθεσινή πτώση του από την Σούπερλίγκα και έχοντας να αντιμετωπίσει αφενός χρέη 4-5 .

εκατομμυρίων και αφετέρου τον διοικητικό "γόρδιο δεσμό" Παπαθανασάκη -Καγιούλη στην ΠΑΕ , θεωρείται δύσκολο να προλάβει την 4η Αυγούστου που είναι η καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής στην "Φούτμπωλ Ληγκ" αλλά κυρίως να σηκώσει τέτοιο "βάρος".

Αποχωρήσεις ηχηρών ομάδων δρομολογούνται εξάλλου στην Ανατολική Μακεδονία - Θράκη και στον 1ο Ομιλο αφού ο Πανθρακικός αδυνατεί να συγκροτήσει ακόμη Διοίκηση και η Δόξα επιχειρεί να ανέβει στην Φουτμπωλ Λήγκ με το ΑΦΜ του Αγροτικού Αστέρα!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *