Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Τάραξε τον… καταρράκτη με Σκαθαρούδη ο Εδεσσαϊκός!

Μεταγραφάρα από το… πάνω ράφι για τον Εδεσσαϊκό, τινάζοντας τη μπάνκα με τον Γιώργο Σκαθαρούδη .


Ο έμπειρος εξτρέμ ήταν εδώ και καιρό σε προχωρημένες επαφές με τους «πράσινους», που είχαν σταθερά το αβαντάζ, παρά τις «σφήνες» αρκετών ομάδων, όπως Ηρακλή και Αγροτικού Αστέρα.


Έτσι, μπαίνει με εντυπωσιακό τρόπο το… κερασάκι στην «τούρτα» των μεταγραφών, με έναν παίκτη που βάσει βιογραφικού ανεβάζει επίπεδο τους «τριαινοφόρους», σκορπώντας ενθουσιασμό στην κερκίδα με το… δώρο της διοίκησης του Πέτρου Πασσαλή.


Ο Ηλίας Σαπάνης θα τον αξιοποιήσει στα άκρα της επίθεσης, ενώ είχε «ψηθεί» εδώ και μέρες για το πλάνο, τον ηγετικό ρόλο που του προορίζεται και κυρίως τη συνέπεια που διέπει από πέρυσι την ιστορική ομάδα των καταρρακτών.


Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό: «Ο Εδεσσαικος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιώργου Σκαθαρουδη.Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 2 Νοεμβρίου του 1992 και έρχεται στην ομάδα μας έχοντας παραστάσεις από τα πρωτάθληματα της Α´ και Β´Εθνικής.Ο Γιώργος από το 2009 και μετά βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο αγωνιζόμενος σε ομάδες όπως οι Βέροια,Αναγ.Γιαννιτσών,Ζάκυνθος,Τύρναβος,Αχαρναικος,Αναγ.Καρδίτσας,Χαλκίδα ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην ΑΠΕ Λαγκαδά.Συνολικά ο 25χρονος επιθετικός τα τελευταία 5 χρόνια έχει αγωνιστεί σε 80 παιχνίδια πετυχαίνοντας 9 goal.Σήμερα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση


.Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο edessaikos.gr o Γιώργος Σκαθαρουδης μας είπε:Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω την φανέλα του Εδεσσαικου.Είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα που έλειπε πολλά χρόνια από τις μεγάλες κατηγορίες.Ξερω οτι γίνεται πολύ καλή δουλειά και υπάρχει πλάνο.Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.Έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου.Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά και να πετύχουμε τους στόχους μας».


Πλέον, όπως φαίνεται ολοκληρώνεται ο κύκλος ενίσχυσης στους Εδεσσαίους, που την Κυριακή δίνουν νέο φιλικό, εκτός έδρας με τον Μακεδονικό. 
 
 
 
απο το matiespellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *