Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Η συγνώμη του Νόση στη Νίκη Αξού

Μετα απο την συγχυση που δημιουργηθηκε οσον αναφορα την μεταγραφη του εμπειρου μεσοεπιθετικου Γιωργου Νοση μετα την λυση της συνεργασιας του με τον Αετο Σκυδρας, ο παικτης θελησε να ζητησει μια ταπεινη συγνωμη απο την ιστορικη ομαδα της Νικης Αξου. 
 
Και ειδικα στον προεδρο Γιωργο Βασιλειαδη και τον προπονητη Κωστα Χαρμανα αφου εξαρχης ειχε συμφωνησει να αγωνιστει στην ομαδα της Αξου στη συνεχεια προσωπικοι και οικογενειακοι λογοι τον αναγκασαν να μην μπορει να κρατησει την υποσχεση του.Και ετσι πλεον ο παικτης θα φοραει την φανελα του Κεραυνου Επισκοπης.
 
 
 
Επιμέλεια: Χαρα Ματεντζογλου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *