Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: ΠΑΣ Σκύδρας 2000 - Αστραπή Ζέρβης 2-1

''Ειχε Λαζαριδη η Σκυδρα''

Στην παρθενικη της εμφανιση η νεοσυστατη ομαδα του ΠΑΣ Σκυδρα 2000 κερδισε την Αστραπη Ζερβης στον πρωτο επισημο αγωνα του πρωταθληματος της Β ερασιτεχνικης κατηγοριας με 2-1 σκορ.Μ εοδηγο στην τεχνικη ηγεσια τον Σκυδραιο Γρηγορη Κυζιριδη(παικτη του ΦΑΣ Ναουσας) η ομαδα με ενα μιγμα νεαρων παικτων ταλαντουχων αλλα και εμπειρων παικτων που εχουν πολλα ποδοσφαιρικα χλμ στα ποδοα τους εχι στοχους καθιερωσης και αναδειξης των ταλεντων της περιοχης.
 
 
 
Τα γκολ των γηπεδουχων πετυχε ο εμπειρος Νικος Λαζαριδης στο 26' και στο 68' (ΠΕΝΑΛΤΙ) Για τους γηπεδουχους ειχε ισοφαρισει στο 47' ο νεαρος Γιανγκου Δ. με ενα εκπληκτικο σουτ απο πλαγια. 
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *