Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Β' ΕΚΑΣΚΕΜ: Πρώτη νίκη ο Βαφύρας τους Ατρόμητους Νέας Σάντας με 49-88

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΜ έκαναν χθες το απόγευμα οι άνδρες του ΒΑΦΥΡΑ στο ΔΑΚ Γαλλικού στο Καμπάνη. Κέρδισαν την ομάδα των Ατρομήτων Νέας Σάντας με σκορ 49-88.

Αν και ο ΒΑΦΥΡΑΣ βρέθηκε σε αγώνα ακόμα μία φορά με πολλές απουσίες (Στεφανίδης, Στεφάνου, Ελευθεριάδης, Καραμπατάκης, Παπακώστας), αυτή τη φορά κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και, όπως δείχνει και το σκορ, μία σχετικά εύκολη νίκη.

Από την αρχή έδειξαν τις διαθέσεις τους φτάνοντας γρήγορα το σκορ στο 5-13.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως οι φιλοξενούμενοι «πάτησαν το γκάζι» περισσότερο, με αποτέλεσμα να προηγηθούν στο τέλος του 1ου δεκαλέπτου με σκορ 9-28.

Στο 2ο δεκάλεπτο οι Ατρόμητοι προσπάθησαν να βελτιώσουν την απόδοσή τους. Το κατάφεραν εν μέρη. Ο κόουτς Σαραπτσής από την πλευρά του προσπάθησε να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες του και να μην τους αφήσει να χαλαρώσουν από την εικόνα του 1ου δεκαλέπτου. Χρησιμοποίησε από νωρίς και τους εννέα παίκτες που είχε στην διάθεσή του, έδωσε αρκετό χρόνο σε όλους ακόμα και στον 15χρονο Τζιόλη από τις ακαδημίες του Βαφύρα, που για πρώτη φορά φέτος ήταν σε αποστολή των ανδρών. Αυτό έδωσε την δυνατότητα στους παίκτες να μένουν φρέσκοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και να καταφέρνουν να αποδώσουν τα μέγιστα. Το επί μέρους 11-18 του 2ου δεκαλέπτου έφερε το αποτέλεσμα του ημιχρόνου στο 20-46.

Όλοι οι παίκτες βρέθηκαν σε πολύ καλή ημέρα. Με πολλά εύστοχα σουτ από τα 6,75 (13 στο σύνολο) και με μία ιδιαίτερη επιθυμία να κυριαρχήσουν κοντά στα καλάθια, κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους στο παιχνίδι. Βέβαια στο 3ο δεκάλεπτο μπορεί αμυντικά να τα κατάφεραν το ίδιο καλά με τα προηγούμενα δύο καθώς δέχθηκαν μόλις 9 πόντους, η επιθετική όμως επίδοση τους ήταν χαμηλότερη με μόλις 14. Σκορ 29-60.

Το 4ο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τις δύο άμυνες να χαλαρώνουν αρκετά και το επιμέρους 20-28 να διαμορφώνει το τελικό 49-88.

Διαιτητές: Εκίζογλου, Θεοδωρίδης.

Ατρόμητοι Νέας Σάντας (Λαδάς): Δεβλέτογλου 2, Φακίτσας 11 (3), Βέττης, Βλαχόπουλος 5 (1), Δαγκλιάρης 5 (1), Πανταζής 7 (1), Βαρσαβανίδης, Καζαντζίδης 3 (1), Τριανταφύλλου, Ναρλίδης 16.

Βαφύρας Δ. Δίου (Σαραπτσής): Σαραπτσής Χ 2, Μιλκούδης 13, Ευαγγελόπουλος 22 (3), Αραμπατζής, Μπατζάκης 23 (5), Κυπαρίσσης 8, Σιώκας 2, Τζιόλης, Γερομιχαλός 18 (5).
 
 
 
Πηγή:basketball.vafiras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *