Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Νίκη των Ικάρων επί του Μέγα Αλέξανδρου στο τοπικό ντέρμπι Γιαννιτσών

Ακόμα μία νίκη ,την τρίτη συνεχόμενη τους, αυτή τη φορά επί του συμπολίτη "Μέγα Αλέξανδρου" πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι "Ίκαροι" Γιαννιτσών στο ανδρικό πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΜ που πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 4 Νοεμβρίου .

Οι μπασκεμπωλίστες των "Ικάρων" εάν και είχαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό τον έλεγχο του αγώνα, χρειάστηκε να προσπαθήσουν αρκετά για το τελικό 73-66 αφού οι μαχητικοί αντίπαλοι έπαιξαν το καλύτερο τους παιχνίδι μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα και φάνηκαν ανταγωνιστικοί και απειλητικοί στο παρκέ του "Ελλη Μυστακίδου".

Η ποιότητα των "Ικάρων"ήταν αυτή που τελικά "μίλησε" στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού (που είχε ένταση και πάθος ) και αποτυπώθηκε στη βελτίωση της άμυνας τους και στο εξορθολογισμό της επίθεσης,γεγονός που τους χάρισε μια πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το όμορφο αθλητικό κλίμα και τα αλληλοσυγχαρητήρια των παικτών και των τεχνικών επιτελείων και των δύο ομάδων στο τέλος του ματς ικανοποίησαν τους θεατές που χάρισαν στους αγωνιζόμενους ένα ζεστό χειροκρότημα.
 
 
 
Επόμενη αγωνιστική (11/11):
ΑΓΕ Πιερίας - Ίκαροι Γιαννιτσών
Μέγας Αλ.Γιαννιτσών - Βατανιακός
Αετός Κιλκίς - Αιγινιακός
Κεραυνός Άσπρου - Εδεσσαϊκός
Αλεξάνδρεια - Μελίκη
Zαφειράκης Νάουσας - Φ.Ο.Αριδαίας 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *