Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Διοργάνωση ημερίδας για θέματα ψυχοσεξουαλικής υγείας μικρών παιδιών

Σας προσκαλούμε στην Ημερίδα που συνδιοργανώνουμε με την 35η Περιφέρεια Σχολικής Σύμβουλου Προσχολικής Αγωγής, κ. Μ. Ζωγράφου – Τσαντάκη το πρωί της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας με θέμα τη Ψυχοσεξουαλική Υγεία και Προστασία των μικρών παιδιών και απευθύνεται σε όλες/όλους τις/τους νηπιαγωγούς του Νομού, όπως επίσης και το απόγευμα της Παρασκευής στις 6μ.μ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δ. Έδεσσας με παρόμοιο θέμα, που θα απευθύνεται κυρίως στους γονείς.

Στις παραπάνω εκδηλώσεις θα παρουσιαστούν διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα μεταξύ των οποίων και το εκπαιδευτικό υλικό: «Ο Ρούλης Κουβαρούλης και η Ρίτσα Κουβαρίτσα» που δημιουργήθηκε από το Κέντρο Πρόληψης και Νηπιαγωγούς του Νομού και το οποίο έχει την έγκριση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), ως επιστημονικά και παιδαγωγικά κατάλληλο να εφαρμοστεί.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *