Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Δόξα Μελισσίου: Η εκπληκτική πορεία της πρωτοπόρου της Α1 ΕΠΣ Πέλλας

Η φετινή πορεία της ιστορικής ΔΟΞΑΣ Μελισσίου, εντυπωσιάζει το φίλαθλο κόσμο της Πέλλας. Μετά την 5η αγωνιστική, φιγουράρει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1, αφήνοντας 5 και 6 βαθμούς κάποια από τα φαβορί του πρωταθλήματος.

Όμως τίποτε δε χαρίζεται, όπως δηλώνει ο κόυτς Θεοδόσης Ντιμτσούδης. Η εντυπωσιακή πορεία αυτής της Ομάδας, με τα καλύτερα στατιστικά: αήττητη, καλύτερη άμυνα, μια από της καλύτερες επιθέσεις με τρία γκολ σε κάθε παιχνίδι, με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος το Π. Μαμμή με 8 γκόλ, είναι κάποια από τα στοιχεία που πιστοποιούν και επιβεβαιώνουν την αξία της Ομάδας των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ. Η πραγματικότητα των επιτυχιών βρίσκεται αλλού:

Στο άριστο οικογενειακό κλίμα της ΔΟΞΑΣ,
Στην ΑΡΙΣΤΗ συνεργασία Διοίκησης και Προπονητή,
Στην νοικοκυρεμένη και εύρυθμη λειτουργία του Σωματείου. Δεν έχει καμία οφειλή προς τρίτους.
Στη σκληρή δουλειά Προπονητή-Ποδοσφαιριστών,
Στο άριστο συνδυασμό, έμπειρων και νεων ιδιαίτερα, ταλαντούχων ποδοσφαιριστών,
Στο πλούσιο ρόστερ της Ομάδας , η οποία διαθέτει 2-3 ποδοσφαιριστές, ισάξιους σε κάθε θέση.
Στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν το έμψυχο υλικό. Δέον να σημειωθεί ότι τουλάχιστο12 εξ αυτών αγωνίσθηκαν σε ομάδες Α΄, Β΄και Γ΄Εθνικής κατηγορίας (Σερέτης Άρη Θεσσαλονίκης, Πανσερραϊκό, Αναγέννηση, Μαμής Αναγέννηση, Φάβας Αναγέννηση, Χατζηδάκης Αναγέννηση, Κρύα Βρύση, Νάουσα, Ρομά- ντζης, Αναγέννηση, Βερβελές Αναγέννηση, Φωστηρόπουλος Αναγέννηση, Δομουκτσίδης Κέρκυρα,
Σιδηρόπουλος (Πέπε) Αναγέννηση, Αλμωπό, Τσάτζης Εθνικό, Τουλγαρίδης Πάικο Γουμένισσας, Νορσάτζε Αναγέννηση κλπ.
Τα αποτελέσματα των 5 πρώτων αγωνιστικών ήταν τα εξής:
1. ΔΟΞΑ- ΠΡΟΜΑΧΟΙ 2-1
2. Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ –ΔΟΞΑ 0-4
3. ΔΟΞΑ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ 4-0
4. Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ- ΔΟΞΑ 1-1
5. ΔΟΞΑ –ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ 1-0.
 
Την 6η αγωνιστική αγωνίζεται εντός έδρας με τη ΔΟΞΑ Π.Μυλοτόπου, παιχνίδι που θα κερδίσει άνευ αγώνα, λόγω αποχώρησης του Μυλοτόπου από το πρωτάθλημα με σκορ 3-0 και με συνολική βαθμολογία 16 βαθμούς.

Στους στόχους της Διοίκησης είναι να αποκτηθούν ένας επιθετικός από Ομάδα Γ΄ εθνικής και ένας στόπερ από την Α1 Πέλλας, καθώς και ένας νεαρός 16χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής από τη Μικτή Πέλλας.

Βέβαια όπως συχνά τονίζει ο προπονητής, αλλά κι ο εμπειρος Κ. Φάβας, όταν τους ρωτάνε,που το πάει η ΔΟΞΑ; Η ρεαλιστική απάντηση που δινεται είναι: να κερδίζει το επόμενο παιχνίδι και να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο


Φώτο
Όρθιοι: Φωστηρόπουλος, Τζάτζης, Μιχαηλίδης, Ρομάντζης, Βασιλειάδης, Βερβελές, Καθιστοί: Νορσάτζε, Άνι, Λιτοβολής, Σιδηρόπουλος (Πέπε), Χατζηδάκης.



απο το matiespellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *