Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Kλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παίδων:2 αθλητές της ΕΚΑΣΚΕΜ στην προπόνηση

Από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 14 Νοεμβρίου στις 16:30 , στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας Β’ θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των καλαθοσφαιριστών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παίδων.









Για τον λόγο αυτό καλούνται να δώσουν το παρών οι αθλητές:

Βαζούκης Ιωάννης (Πρωτέας Ηγουμενίτσας), Παναγιώτου Αγάπιος(ΠΑΟΚ), Παπαδόπουλος Δημήτρης(ΑΓΕ Πιερίας), Καλόγηρος Ανδρέας (ΜΑΣ Μαντουλίδης), Νικολαΐδης Αλέξανδρος (ΜΑΣ Μαντουλίδης), Παπαπασχάλης Πασχάλης (ΔΕΚΑ), Φίλιος Γιώργος (ΠΑΟΚ), Χαρίτογλου Νικος (ΠΑΟΚ), Τσάμης Παναγιώτης (Αστέρας Καβάλας), Παπαγιάννης Γιώργος (ΑΕ Κοζάνης), Λογοδότης Παναγιώτης(Αιολικός Βόλου), Σουκέρας Πέτρος (Αρης), Τζιοβάρας Κων/νος(Πιερικός), Παπασαβόγλου Αναγνώστης (ΔΕΚΑ), Παπασαβόγλου Αριστείδης (ΔΕΚΑ), Κόνσουλας Ιωάννης (ΠΑΟΚ), Πεχλιβανίδης Σάββας(ΓΣ Ελίμειας), Ζωίδης Αλέξανδρος (ΧΑΝΘ), Μουρατίδης Δημήτρης(ΑΟΕΑ), Ναλμπάντης Αργύρης(ΧΑΝΘ), Ζακιριέ Εφέ(ΧΑΝΘ)








0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *