Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά Φιλικών Παιχνιδιών Basketball που συνδιοργάνωσαν ο «Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών και η «Κουπα» Κιλκίς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 03/12/2017, το Τουρνουά Φιλικών παιχνιδιών Μπάσκετ, που διοργάνωσαν από κοινού η Ακαδημία Μπάσκετ του Γ.Α.Σ. «Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών και η Ακαδημία Μπάσκετ «Κούπα» Κιλκίς.


Στο Τουρνουά υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση των αθλητών της Ακαδημίας των Γιαννιτσών, καθώς συμμετείχαν 32 αθλητές, δίνοντας μια σειρά από δύο (2) ηλικιακά παιχνίδια, τα οποία πραγματοποιηθήκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κιλκίς.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, ο προπονητής και ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών τόνισαν τα εξής:

Δημήτρης Κυριαζής: «Συγχαρητήρια στους αθλητές και των δύο Ακαδημιών, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πολλές φορές κατάφεραν να μας προσφέρουν ένα θέαμα πραγματικά ξεχωριστό. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι τα παιδιά βελτιώνονται ολοένα και περισσότερο. Σκοπός μας είναι οι ομάδες της Ακαδημίας μας να φτάνουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα μέσα από συστηματική προπόνηση και συνεχή προσπάθεια βελτίωσης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά, τους υπεύθυνους της ομάδας του Κιλκίς για την άψογη φιλοξενία, καθώς και όλους τους γονείς των αθλητών μας, που βρίσκονται πάντα δίπλα σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες μας.»

Γιάννης Κασιμίδης: «Στόχος όλων αυτών των φιλικών παιχνιδιών που πραγματοποιεί η Ακαδημία μας είναι να απολαμβάνουν οι αθλητές μας την χαρά του παιχνιδιού. Πάνω από όλα όμως, θέλουμε τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα, το άθλημα του basketball. Συνδυάσαμε παιχνίδι και προπόνηση με θετικά αποτελέσματα και για αυτό σχεδιάζουμε παρόμοιες εκδηλώσεις για το μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και συναδέλφους Δ. Παπαδόπουλο και Χ. Κουτρή για την φιλοξενία αλλά και για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια ».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *