Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

ΧXSmile στην Αλμωπία «Χαρίζουμε Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2017»

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (ΔΗ.Κ.Ε.Α.)
ΧXSmile «Χαρίζουμε Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2017»

Η ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας με το προσωπικό και τις Δομές Βοήθεια Στο Σπίτι καθώς επίσης και με την συνεργασία Εθελοντικών, Μορφωτικών, Πολιτιστικών & Αθλητικών Συλλόγων Δήμου Αλμωπίας, ενημερώνει όλους τους πολίτες, ότι πραγματοποιεί την 4η Δράση της Χριστουγεννιάτικης καμπάνιας ΧXSmile «Χαρίζουμε Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2017» Δήμου Αλμωπίας.

Στα πλαίσια της καμπάνιας συγκεντρώνουμε τρόφιμα, με σκοπό να δημιουργήσουμε πακέτα αγάπης και να τα παραδώσουμε σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Η 4η Δράση της καμπάνιας ΧXSmile 2017 πραγματοποιείται έτσι ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε χαμόγελα σε όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Σε αυτή τη δύσκολη κοινωνική συγκυρία, στεκόμαστε δίπλα σε όλους τους πολίτες και τις οικογένειες που χρειάζονται τη βοήθεια μας. Από τις 01-12-2017 έως τις 18-12-2017.

Προσφέρουμε:

Τρόφιμα
Χαρίζουμε τρόφιμα και μαζί την ευκαιρία για ανθρώπινες Χριστουγεννιάτικες στιγμές.


Σημεία συγκέντρωσης:
Γραφεία ΔΗΚΕΑ στην Δ/νση Κύπρου 32 πάνω από το ΚΑΠΗ
Γραφεία Συλλόγων Δήμου Αλμωπίας



Στις 18-12-2017 κορυφώνεται η Δράση μας στα πλαίσια της καμπάνιας XXSmile έτσι ώστε να γίνει καταμέτρηση υλικών, στη συνέχεια να δημιουργηθούν πακέτα αγάπης και τέλος να διανεμηθούν βάση των στοιχείων που έχουμε καταγράψει, από όλους τους φορείς που στηρίζουν την καμπάνια αυτή. Σκοπός μας να δώσουμε όλοι μαζί Χριστουγεννιάτικα χαμόγελα σε παιδιά και μεγάλους.

Με τιμή,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *