Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Ανακοίνωση ΦΟ Αριδαίας - Καταγγελία για τον διαιτητή Μπόιτση

Καταρχάς θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην παιδική ομάδα του Εδεσσαϊκού για τη νίκη της επί της δικής μας με 51-50, στον αγώνα που έγινε την Κυριακή 3/12. 

Νίκη που θα μπορούσε να ήταν με μεγαλύτερη διαφορά, αν δεν υπήρχαν τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα του κ. Μπόιτση. 

Νίκη που θα μπορούσε να ήταν και ήττα, αν δεν υπήρχαν τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα του κ. Μπόιτση. 

Όπως καταλαβαίνετε την Κυριακή παρακολουθήσαμε έναν αγώνα που έμοιαζε με μπάσκετ, λόγω του συγκεκριμένου κυρίου που περιφερόταν στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου της Έδεσσας με μια σφυρίχτρα παριστάνοντας τον διαιτητή και μάλιστα μόλις μια εβδομάδα μετά την καταγγελία του ΑΟΚ Αιγινιακός για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, που σε κάθε παιχνίδι καταφέρνει να εκνευρίζει παίκτες, προπονητές, παράγοντες και φιλάθλους με την αδυναμία του να διαχειριστεί ακόμα και τις πιο εύκολες καταστάσεις. 

Δε θα επεκταθούμε παραπάνω στο κομμάτι αυτό καθώς δεν είμαστε οι καθ’ ύλην αρμόδιοι να κρίνουμε τις φάσεις που έκανε τα λάθη ο κ. Μπόιτσης. Γι’ αυτό υπάρχουν τα αρμόδια όργανα, όπως η ΚΕΔ της ΕΚΑΣΚΕΜ, στα οποία έχει σταλεί υλικό από το βίντεο του αγώνα. 

Θέλουμε όμως να σταθούμε και να καταγγείλουμε τη συμπεριφορά του κυρίου που θέλει να λέγεται διαιτητής όταν προσπάθησε να αποβάλει από την κερκίδα φίλαθλο, γονέα αθλητή του Συλλόγου μας, επειδή τον ρώτησε «τι σφυρίζετε κύριε διαιτητά;». Ο κ. Μπόιτσης αντιδρώντας άνοιξε διάλογο με τον φίλαθλο και τον ρώτησε ειρωνικά αν θέλει να περάσει έξω, με αποτέλεσμα να πάρει την απάντηση «Όχι κύριε, ήρθα να δω το παιδί μου». Τότε ο κ. Μπόιτσης σταμάτησε το παιχνίδι για πέντε λεπτά και δίκην χωροφύλακα ζητούσε με περισσή αλαζονεία να φύγει ο φίλαθλος από την κερκίδα για να το συνεχίσει, κάτι το οποίο φυσικά δεν έγινε αφού αντέδρασαν στην παράλογη αυτή απαίτηση οι γονείς και οι παράγοντες του Συλλόγου μας που παρευρίσκονταν στις κερκίδες και έτσι συνεχίστηκε κανονικά το παιχνίδι. 

Έπειτα από αυτά κρίνουμε τον κ. Μπόιτση ανεπιθύμητο για τον Σύλλογό μας και θεωρούμε αυτονόητη και επίσημα πλέον την εξαίρεσή του από τους αγώνες του ΦΟ Αριδαίας σε όλα τα πρωταθλήματα και όλες τις κατηγορίες. 

Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να διαφυλάξουμε τις αρχές του Συλλόγου μας για το «ευ αγωνίζεσθαι», καθώς τέτοιες συμπεριφορές σαν του κ. Μπόιτση διώχνουν τον κόσμο από το γήπεδο που με κόπους προσπαθούμε να φέρουμε! 

Με τιμή,
Το ΔΣ του ΦΟ Αριδαίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *