Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018

Σηφάκης: Η κυβέρνηση χρηματοδοτεί από εθνικούς πόρους την ίδρυση νέων βρεφονηπιακών σταθμών στον Δήμο Αλμωπίας και στον Δήμο Πέλλας

Η κυβέρνηση, έχοντας την πεποίθηση ότι η φροντίδα των παιδιών προσχολικής ηλικίας αποτελεί σοβαρότατη υποχρέωση της πολιτείας, αποφάσισε την ενίσχυση του κρατικού προϋπολογισμού όσον αφορά τις δαπάνες για την κοινωνική προστασία και την κοινωνική πρόνοια για την ίδρυση νέων βρεφονηπιακών σταθμών.

Στην Πέλλα αποφασίστηκε η ίδρυση νέων βρεφονηπιακών σταθμών στον Δήμο Αλμωπίας και στον Δήμο Πέλλας. Οι δύο Δήμοι της Πέλλας είναι μέσα στους 203 Δήμους πανελλαδικά οι οποίοι θα χρηματοδοτηθούν για την ίδρυση νέων βρεφονηπιακών σταθμών.

Το Υπουργείο καλεί τους Δημάρχους για ενημέρωση και συντονισμό την Πέμπτη 04/01/2018.

Μετά από αίτημα του προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης που διαχειρίζεται τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς Χρήστου Δόντσου προς τον βουλευτή, ο τελευταίος παρενέβη στην Υπουργό Θεανώ Φωτίου για την καλύτερη δυνατή χρηματοδότηση του Δήμου Αλμωπίας για το σκοπό αυτό. Το ίδιο έκανε και για τον Δήμο Πέλλας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *