Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Παρουσίαση του 1ου Ημιμαραθωνίου Αλμωπίας «Αγγελής Γάτσος»

Το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αλμωπίας στις 19:15μ.μ, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αλμωπίας με την υποστήριξη της ΔΗ.Κ.Ε.Α του Δήμου Αλμωπίας και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας,θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα με θέμα την ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του 1ου Ημιμαραθωνίου Αλμωπίας , των παράλληλων Δράσεων, καθώς και το οργανόγραμμα της ημέρας της 6ης ΜΑΪΟΥ.

Επίσης θα υπάρξει και ενημέρωση-ημερίδα ΥΓΕΙΑΣ, με τίτλο: ΠΡΟΣΕΧΩ-ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ-ΑΘΛΟΥΜΑΙ!

Με ομιλητές, τον Καρδιολόγο κ. Τσαβδάρη Κων/νο,τον διατροφολόγο Προκοπίδη Κων/νο και τον ιδρυτή της triathletesworld.gr και Χορηγού Ενέργειας της διοργάνωσης, Στέργιο Τσαούση.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ είναι ανοιχτή σε ΟΛΟΥΣ. Σας περιμένουμε!!!

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ
Ημερομηνία: Σάββατο 14 Απριλίου 2018
Ώρα: 19:15 μ.μ.
Τόπος:
Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας

Είσοδος:
ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Οργάνωση & Συντονισμός
Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αλμωπίας

Υποστήριξη
ΔΗ.Κ.Ε.Α. & Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *