Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Με δυνατή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΦΟΑ 80-62 τον Αιγινιακό!

Μεγάλη νίκη γοήτρου πέτυχε η ομάδα του ΦΟΑ που για την 21η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ επικράτησε του Αιγινιακού στο ΔΑΚ Αριδαίας.

Οι φιλοξενούμενοι παλεύουν να κρατήσουν την τέταρτη θέση που οδηγεί στα φετινά Play Off ανόδου και όλα πλέον θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Από την άλλη οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση που αγωνίστηκαν με σημαντικές απουσίες και παρ'ότι αδιάφοροι βαθμολογικά παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο (κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο) και δίκαια πήραν στο τέλος τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν με 18-25 στο δεκάλεπτο και 30-43 στο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους που όσο είχαν δυνάμεις έδειχναν να το πιστεύουν και πιο πολύ. Τα πάντα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τους παίκτες του Παναγιώτη Βάτση να γυρίζουν το παιχνίδι με πολύ δυνατή άμυνα αλλά και με σωστές επιλογές στην επίθεση, σε συνδυασμό με την κούραση που παρουσίασαν οι φιλοξενούμενοι. Χαρακτηριστικό είναι ότι το δεύτερο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με επιμέρους σκορ 50-19 για τους γηπεδούχους.

Πρωταγωνιστές από πλευράς νικητών ήταν ο αλάνθαστος χθες Τοπαλίδης που πέτυχε 24 πόντους ενώ σε καλή μέρα επίσης ήταν και οι Μακρόπουλος (17π.) και Αβραμίδης (15π./2τριπ.). Από πλευράς Αιγινιακού ξεχώρισαν οι Βουλτσίδης (15π./4τριπ.), Παπαμιχαήλ (15π.) και Κατσιάνος (14π./2τριπ.).

Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική (14/4) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στην Έδεσσα σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι κόντρα στον Εδεσσαϊκό, ενώ ο Αιγινιακός υποδέχεται τους Ίκαρους Γιαννιτσών σε ένα παιχνίδι που καίγεται για τη νίκη για να είναι οριστικά τέταρτος.

Τα δεκάλεπτα: 18-25, 30-43, 55-55, 80-62
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Θ. - Χατζηκώστας Κ.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Τριανταφύλλου 8(2), Βασίλογλου, Κανονίδης, Τοπαλίδης 24, Αμανίδης, Μπεγλόπουλος 9(1), Παπαβραάμ 5, Αβραμίδης 15(2), Λιούγκας 2, Μακρόπουλος 17, Μπίνος, Τόπκας.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζανιώτης): Πιπιλίκας 4, Κατσιάνος 14(2), Φανούλης, Παπαμιχαήλ 15, Κοντόπουλος, Κοίλιας, Στογιαννόπουλος 5(1), Βουλτσίδης 15(4), Κιρκιντζώτης 9, Μελίδης, Στάμος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *