Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Δήμος Έδεσσας: Βράβευση στο Best City Awards

Δύο σημαντικά βραβεία κέρδισε ο Δήμος Έδεσσας στο διαγωνισμό Best City Awards, που αναδεικνύουν τις προσπάθειες που πραγματοποιούνται τόσο στον τομέα των έργων όσο και της ανάπτυξης του τουρισμού.

Συγκεκριμένα ο Δήμος Έδεσσας βραβεύτηκε:

α) για το έργο αντικατάστασης του συνόλου των φωτιστικών σωμάτων με led και
β) για την προσπάθεια που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της Έδεσσας και την καινοτόμο εφαρμογή Edessa City Card της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας.


 
Τα silver και bronze βραβεία, αντίστοιχα, παρέλαβαν ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μουράτογλου.

Κατά τη διάρκεια των απονομών στο video wall της αίθουσας απονομής των βραβείων παρουσιάστηκε μία σύνθεση (κολάζ) με τα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος της Έδεσσας και για τα led μία πανοραμική φωτογραφία, που μας παραχώρησε ευγενικά ο συνδημότης μας κ. Ραφαήλ Ζουμής. 
Ο Δήμος Έδεσσας συνεχίζει την παράδοση των βραβεύσεων για έργα και δράσεις που υλοποιεί, αποδεικνύοντας ότι καινοτομεί και μπορεί να υλοποιεί έργα που συμβάλουν σημαντικά στην ανάπτυξη του τόπου μας.απο το logospellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *