Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Μαθητής ΓΕΛ Αριδαίας για Μακεδονικό: "Ξέρετε τι σημαίνει Μακεδονία για την Ελλάδα;"

Στο ΓΕΛ Αριδαίας οπως και στα περισσότερα σχολεία της Ελλάδας, σήμερα 29 Νοεμβρίου κάνουμε κατάληψη ως ένδειξη διαμαρτυρίας, ενάντια στους εθνοπροδότες που με μια κατάπτυστη συμφωνία θελουν να παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Μαζευτήκαμε εδω για να ρωτήσουμε στους κύριους κυβερνώντες, Ποιον ρωτήσατε? Ρωτήσατε την ψυχή σας? Αισθάνεστε Έλληνες? Διαβάσατε ιστορία? Ξέρετε τι σημαίνει Μακεδονία για την Ελλάδα? Ξεχάσατε αυτούς που σκοτώθηκαν? Τι άλλο περιμένετε να προδωσετε?

Πριν κάποια χρόνια είχε πει ο μακαριστός Χριστόδουλος: "Και η Μακεδονία είναι αυτή που κρατάει ψηλά τα λάβαρα. Με τέτοιες ιστορίες, αναμνήσεις, με την ιστορική μνήμη καθάρια. Χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς υπολογισμούς, χωρίς έξωθεν εντολές, χωρίς υπαγορεύσεις". Αυτό το απόσπασμα μιας ομιλίας του αναδεικνύει το πολιτισμικό - ιστορικό ήθος της Μακεδονίας.

Μελετώντας την συμφωνία, το μεγαλύτερο αίσχος όπου μας έκανε τρομερή εντύπωση είναι στο άρθρο 8 παράγραφο 5 όπου λεει οτι με σύσταση ειδικής επιτροπής θα γίνει αναθεώρηση των σχολικών βιβλίων. Και πως θα λέμε ότι ο Παύλος Μελάς θυσιάστηκε για να διώξουμε τους κομιτατζήδες απο την Μακεδονία ??? Είμαστε ενάντια σε αυτη την συμφωνία για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Και επειδή μερικοί μας έχετε βαπτίσει φασίστες , ακροδεξιούς και πολλά άλλα, έχουμε να σας πουμε ότι είμαστε μαθητές, είμαστε η Ελληνική νεολαία και αγαπάμε την πατρίδα μας... Εσείς που μας έχετε βαπτίσει αλλιώς , έχετε καταλάβει τι πραγματικά κάνουμε και φοβάστε την ψυχή του Ελληνικού λαού που με τις πονηρές σας δηλώσεις θέλετε να δείξετε ότι είμαστε υποκινούμενοι και σας πονάει που η Ελληνική ψυχή ΔΕΝ είναι υποκινούμενη από κανέναν !

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΆΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!


Γιώργος Καραπουλουτίδης
Μαθητής Β' ΓΕΛ Αριδαίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *