Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Συνεδρίαση της Σ.Ε. της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας στα Γιαννιτσά

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Γιαννιτσών, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Πέλλας, η συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής

της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας και η συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του 14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Δικηγορικών Συλλόγων.

Το γεγονός αυτό, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών, την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή μας και εκτιμούμε ότι είναι μία καλή ευκαιρία να αναδείξουμε την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας και τις εν γένει δυνατότητες της περιοχής μας, ιδίως στον τομέα της παραγωγής και της οικονομίας.

Η Συντονιστική Επιτροπή θα συζητήσει θέματα μείζονος σημασίας για τη δικηγορία και ιδίως για την ανεξαρτησία των Δικηγορικών Συλλόγων και των Δικηγόρων, που αποτελεί τη λυδία λίθο σε ένα κράτος δικαίου και ουσιώδη συνιστώσα της Ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην πόλη μας, οι Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων θα επισκεφθούν το Μουσείο της Πέλλας, όπου θα θαυμάσουν τα ευρήματα, που μαρτυρούν την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Η παρούσα συγκυρία είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, για την Ολομέλεια, για το θέμα αυτό, όπως, άλλωστε, έχει επισημάνει και με το από 17.6.2018 ψήφισμά της στην Αλεξανδρούπολη.

Για τον Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών
Ο Πρόεδρος Στάθης Φουντουκίδης

Η Γενική Γραμματέας Αναστασία Δαρδανελιώτη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *