Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Θύελλα Σαρακηνών: Το φραστικό επεισόδιο στο Μάνδαλο με συμπαίκτη του, αφορμή για το "διαζύγιο" με τον Κίτσα

Η μεταγραφή του Γιώργου Κίτσα το φετινό καλοκαίρι στην Θύελλα Σαρακηνών υπήρξε σίγουρα από τις πλέον ηχηρές αλλά και πολυδάπανες της ομάδας (η ετήσια συμφωνία είχε διψήφιο νούμερο χιλιάδων ευρώ) ωστόσο ο Ημαθιώτης επιθετικέος δεν έμελλε να μείνει στο σύλλογο περισσότερο από 3-4 μήνες.

Εξ αρχής υπήρχαν προβλήματα στην συνεργασία των δύο πλευρών με την Διοίκηση να αποδίδει στον παίκτη ασυνέπεια στις προπονήσεις και αντιδράσεις αντιδράσεις όταν έμενε εκτός βασικής ενδεκάδας και το προχθεσινό φραστικό επεισόδιο που είχε με συμπαίκτη του κατά την διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου στο Μάνδαλο και έγινε αντιληπτό μάλιστα σε όλο το γήπεδο, αποτέλεσε μάλλον την "σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι" οδηγώντας την επίσημη Θύελλα στην απόφαση του "διαζυγίου".




Αναρτήθηκε από Rodovitis Giorgos | anonym-filathlos.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *