Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε η απονομή στον Πέλκα από τον Α.Σ.Γιαννιτσά

Πραγματοποιήθηκε η απονομή στον Πέλκα από τον Α.Σ.Γιαννιτσά


Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Α.Σ. Γιαννιτσα- Αγροτικός Αστέρας πραγματοποιήθηκε η απονομή τιμητικής πλακέτας από την ομάδα των Γιαννιτσών στον συμπολίτη ποδοσφαιριστή της εθνικής και αρχηγό του ΠΑΟΚ Δημήτρη Πέλκα.

Στις κερκίδες του δημοτικού σταδίου της Πόλη παραβρέθηκαν πάνω από 800 φίλαθλοι που στο άκουσμα του τιμώμενου προσώπου ξέσπασαν σε θερμό χειροκρότημα.

Ο Δημήτρης Πέλκας που είναι γέννημα θρέμμα Γιαννιτσιώτης ξεκίνησε ποδοσφαιρικά από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, όπου μεταγράφηκε στην Κ18 του ΠΑΟΚ πριν κάνει ξεκινήσει την μεγάλη ποδοσφαιρική του καριέρα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο νεοσύστατος ΑΣ Γιαννιτσά θέλοντας να τιμήσει ένα πρόσωπο αγαπητό στην Πόλη που αποτελεί πρότυπο για τα νεαρά παιδία της Πόλης τίμησε τον Δημήτρη Πέλκα δια του προέδρου του συλλόγου κ ΤΕΟ Δανιηλίδη και του πρόεδρου της ΕΠΣΠέλλας και αντιπροέδρου της ΕΠΟ κ Αντωνίου.

Ο Πέλκας μεταξύ άλλων σε δήλωση του ευχαρίστησε τον ΑΣ Γιαννιτσά και τον κόσμο που παραβρέθηκε και Ευχήθηκε ο σύλλογος να αναρριχηθεί τα επόμενα χρόνια σε μεγαλύτερες κατηγορίες


Στην φώτο ο Προέδρος ΤΕΟ Δανιηλίδης ο τιμώμενος Δημήτρης Πέλκας, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ Αντωνίου και ο υπ. Τύπου- Δ. Σχέσεις της ομάδας Γιώργος Χατζηχρήστος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *