Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Υπό κατάληψη 55 σχολεία στην Κεντρική Μακεδονία - Οι μαθητές στο Δημαρχείο Αριδαίας [ΒΙΝΤΕΟ]

Συνολικά 55 σχολεία στην Κεντρική Μακεδονία τελούν σήμερα υπό κατάληψη..


ως έκφραση διαμαρτυρίας ενόψει της αποψινής ψηφοφορίας στην Βουλή για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, που έχουν στείλει οι διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των περιφερειακών ενοτήτων της Κεντρικής Μακεδονίας στην Κεντρική Περιφερειακή Διεύθυνση, τα περισσότερα σχολεία υπό κατάληψη -γυμνάσια, γενικά και επαγγελματικά λύκεια- είναι στην Πέλλα (22 σε σύνολο 49 σχολικών μονάδων).

Στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, υπό κατάληψη τελούν 11 σχολεία -δέκα στη δυτική και ένα στην ανατολική- ενώ το ίδιο ισχύει για τρία σχολεία στη Χαλκιδική, τέσσερα στο Κιλκίς και πέντε στην Πιερία.

Ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, Θωμάς Μπαχαράκης, διευκρίνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι δεν υπήρξαν αναφορές συλλόγων γονέων ή διευθυντών, που να υπονοούν πως οι μαθητικές κινητοποιήσεις είναι καθοδηγούμενες ή υποκινούμενες από εξωσχολικούς παράγοντες. ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δ. Μπίνος: Στην Αριδαία οι μαθητές μας στον αγώνα για την Μακεδονία..!!! Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα περάσει στις καρδιές των Ελλήνων.!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *