Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Δραστηριότητες Γ.Α.Σ. Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών - Ακαδημία Μπάσκετ

ΓΕΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΤΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ BASKETBALL ΤΟΥ «Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


Ένα Σαββατοκύριακο με πλούσιες αγωνιστικές δραστηριότητες περιμένει τα αγωνιστικά τμήματα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών.

Το Ανδρικό τμήμα του Συλλόγου ανοίγει την αυλαία των αγώνων το Σάββατο 26/01/2019 και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Έδεσσας όπου αγωνίζεται με την ομώνυμη ομάδα της πόλης των «Εδεσσαικό» για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. Στην συνέχεια το παιδικό τμήμα συνεχίζει τις υποχρεώσεις του συλλόγου την Κυριακή 27/01/2019 και ώρα 12:00 και θα αγωνιστεί στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς με την ομάδα της «Κουπα». Την σκυτάλη της αγωνιστικής θα πάρουν οι Βενιαμίν του Συλλόγου που συμμετέχουν στο τουρνουά προμίνι που διοργανώνει η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕΜ. με το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου» την Κυριακή 27/01/2019 και ώρα 14:00 με αντίπαλο την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα του «Εδεσσαίκου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *