Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Ν.Θωμαΐδης: Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της ΝΔ και αυριανό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Θα ήθελα, από καρδιάς, να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΝΔ και αυριανό Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, που σε μια δύσκολη στιγμή για την Πατρίδα μας αλλά και για την παράταξη, έκρινε πως είμαι χρήσιμος και μου ανέθεσε την, άκρως τιμητική για μένα, θέση του αν. Γραμματέα εργαζομένων στον Δημόσιο & Ιδιωτικό τομέα.

Ευχαριστώ επίσης τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρη Αυγενάκη και τον Επικεφαλής της Γραμματείας, Θεόδωρο Κόλλια για την τιμή και για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου.

Αναλαμβάνοντας τα νέα μου καθήκοντα θέλω να δηλώσω ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συνεισφέρω στον αγώνα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και όλων των στελεχών της, ώστε η Νέα Δημοκρατία να συνεχίσει να είναι ένα κόμμα που απλώνει στην κοινωνία, που βρίσκεται δίπλα στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών και που εργάζεται καθημερινά ώστε να βρίσκει λύσεις σε αυτά.

Ανέλαβα κατά καιρούς θέσεις, άλλοτε εμφανείς και άλλοτε αφανείς. Δεν λύγισα ποτέ, ούτε υποχώρησα όταν οι συνθήκες ήταν δύσκολες. Δεσμεύομαι να μην σταματήσω ποτέ να υπηρετώ την Πατρίδα μου και την παράταξη, στην πρώτη γραμμή, με η χωρίς θεσμική ιδιότητα.
Νικόλαος Θωμαΐδης

αν. Γραμματέας Εργαζομένων Δημόσιου & Ιδιωτικού τομέα.

Μέλος Μητρώου Πολιτικών Στελεχών ΝΔ

Μέλος ΝοΔΕ Πέλλας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *