Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Σύλλογος Απογόνων Μακεδονομαχων Έδεσσας Αλμωπίας: "Ανεπιθυμητοι Τζάκρη και Σηφάκης από κάθε εκδήλωση και δράση του Συλλόγου"

"ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ" ΣΕ ΤΖΑΚΡΗ ΚΑΙ ΣΗΦΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ- ΑΝΕΠΥΘΙΜΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ!!!

Ο Σύλλογος Απογόνων Μακεδονομαχων Έδεσσας Αλμωπίας, με ανακοίνωση του, κηρύσσει με την σειρά του, ανεπιθυμητους τους δύο Κυβερνητικούς βουλευτές Τζάκρη και Σηφάκη, που ψήφισαν την συμφωνία των Πρεσπών, από κάθε εκδήλωση και δράση του Συλλόγου.
Αυτή η ανακοίνωση - απόφαση, αποκτά Ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο Σύλλογος διοργανώνει την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στο Μεσημέρι του Δήμου Έδεσσας ,
το μνημοσυνο για τους 7 Μακεδονομαχους του χωριού, που εκτελέστηκαν από τους Βούλγαρους Κομιτατζηδες.
Είναι μια εκδήλωση μνήμης για την Μακεδονία, στην οποία συμμετέχει αρκετός κόσμος κάθε χρονιά και σε αυτήν συμμετείχαν και οι προαναφερομενοι βουλευτές τα προηγούμενα χρόνια.
Με αλλα λόγια η απόφαση αυτή είναι ένας ηχηρός κολαφος για την Τζάκρη και Σηφάκη, που φέτος είναι ανεπιθυμητοι!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *