Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Κοπή βασιλόπιτας Ομοσπονδίας Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Πέλλας

Μέσα σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 και 20:00 μμ πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν Πέλλας. 
 
Στην βραδιά παραβρέθηκαν πέρα από τα μέλη της ομοσπονδίας και τους προέδρους των σωματείων και μέλη των οικογενειών τους και έτσι δόθηκε ένας άλλος αέρας στην λαμπερή βραδιά.
 
Ο πρόεδρος Ιωάννης Μανωλακης στο σύντομο λόγο του ενημέρωσε για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις και φυσικά τον συνόδευσε με εγκάρδιες ευχές για την νέα χρονιά. Τυχερή της βραδιάς η σύζυγος του πρόεδρου μας Κυριακή , οπότε η βραδιά συνεχίστηκε σε χαρούμενο κλίμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *