Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Συνεχίστηκε το Συνέδριο της ΚΕΔΕ στο Δήμο Αλμωπίας

«ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΛΕΩΝ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ»

Με επιτυχία άνοιξαν οι εργασίες του διήμερου Συνεδρίου που διοργανώνει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας σε συνεργασία με το Δήμο Αλμωπίας με θέμα: «Πολιτισμός - Αθλητισμός: Αναπτυξιακά Πρότυπα Πόλεων & Ποιότητα Ζωής», στο Δήμο Αλμωπίας και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «4 Εποχές».

Στη διάρκεια των εργασιών παρουσιάζονται τα νέα δεδομένα στους τομείς Πολιτισμού - Αθλητισμού και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με στόχο την ανάδειξη των πολιτικών και των προτεραιοτήτων της Αυτοδιοίκησης, την τοπική και περιφερειακή πολιτιστική ανάπτυξη, τη διαχείριση των μνημείων φύσης και πολιτισμού, τις νέες τεχνολογίες, τη σύγχρονη δημιουργία.

Τις εργασίες του Συνεδρίου χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος αφού καλωσόρισε όλους όσους δίνουν το παρόν, αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία που έχει η διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων στο Δήμο μας. Όπως είπε, είναι η πρώτη φορά που η ΚΕΔΕ διοργανώνει εκδήλωση στην περιοχή μας και γι’ αυτό ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Πατούλη και όλους όσους συνέβαλαν.

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ενώ πραγματοποιήθηκαν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από εξέχουσες προσωπικότητες, όπως ο Πρόεδρος του Σωματείου «Διάζωμα» και τ. Υπουργός Πολιτισμού κ. Σταύρος Μπένος, ο Διευθυντής Ανασκαφών Μεσσήνης, Ομότιμος Καθηγητής Κλασσικής Αρχαιολογίας κ. Πέτρος Θέμελης, ο Γεωπόνος – Περιβαλλοντικός Επιστήμονας κ. Χρήστος Γεωργιάδης, τα Στελέχη Αναπτυξιακής Εταιρείας «Ήπειρος Α.Ε.» κ. Αριστοτέλης Σταγκίκας και Γεωργία Κιτσάκη, ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλης Σεβαστής, ο Πρόεδρος Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης Δήμου Καλλιθέας κ. Κώστας Ευσταθίου, το Μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΚΕΔΕ κ. Γιάννης Μυλωνάκης, ο Αρχιτέκτων κ. Νίκος Κορμπάς, η Δρ ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ κ. Πελαγία Μαναβέλη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιάσμου κ. Κυριάκος Αμούτζας κ.α.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *