Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Ο ΣΚΑΪ έπαιξε πρωτοσέλιδο 3 χρόνων πριν για να κρύψει το θέμα Γεωργιάδη

Ο ΣΚΑΪ παρουσιάσε πρωτοσέλιδο της «Δημοκρατίας» τριών χρόνων πριν.


Με μια ανάρτησή του στο Facebook ο διευθυντής της εφημερίδας «Δημοκρατία» κατήγγειλε τον ΣΚΑΪ για το γεγονός ότι σε πρωινή εκπομπή έπαιξε πρωτοσέλιδο τριών χρόνων πριν και όχι της ίδιας ημέρας.

«Αυτή η ατιμία δεν εχει προηγούμενο! Ο ΣΚΑΙ έδειξε ψεύτικο πρωτοσελιδο της δημοκρατίας (βρήκε ένα πριν από 3 χρόνια) για να κρύψει το θέμα Γεωργιάδη. Το ΕΣΡ βλέπει; Η ΕΣΗΕΑ; Και επειδή μπορεί να ακούσουμε ότι πρόκειται για… λάθος, νωρίς το πρωί είχε εμφανιστεί το σωστό πρωτοσέλιδο. Λίγο μετά τις 8 άλλαξε! Θα έπρεπε να ντρέπονται όσοι δημοσιογράφοι ανέχονται τέτοια κακοποίηση της αλήθειας. Αναρωτιέμαι, ευθιξία έχει κανείς τους;», ανέφερε ο διευθυντής της εφημερίδας Δημήτρης Ριζούλης.

Πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή της 27ης Φεβρουαρίου των Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, την ώρα που προβάλλονταν τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας κι όταν έφτασε η σειρά της «Δημοκρατίας», το πρωτοσέλιδο αντικαταστάθηκε από αντίστοιχο του 2016. 

Αυτό ήταν το επίμαχο πρωτοσέλιδο που δεν παρουσιάστηκε στην εκπομπή: 

Πηγή: ethnos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *