Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Τους Αντιδημάρχους Θάνο Σπανό και Δημήτρη Πολυχρονιάδη καθαίρεσε από Αντιδημάρχους η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου

Τους Αντιδημάρχους Θάνο Σπανό και Δημήτρη Πολυχρονιάδη, καθαίρεσε από Αντιδημάρχους η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, «λόγω των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια της θητείας τους, κατά τη συνεργασία τους με τη Δήμαρχο και με άλλα στελέχη της Δημοτικής Αρχής με αποτέλεσμα αυτή η δυσαρμονία να δημιουργεί εμπόδια στο έργο της. Συγκεκριμένα, η ανάκληση των ανωτέρω Αντιδημάρχων επιβάλλεται λόγω έλλειψης πνεύματος και διάθεσης συνεργασίας με τη Δήμαρχο, που αναιρεί την εμπιστοσύνη και την αρχή της επικουρικότητας στα καθήκοντα της Δημάρχου εκ μέρους των ανωτέρω Αντιδημάρχων, σε συνδυασμό με την ανάρμοστη, συμπεριφορά προς το πρόσωπο της Δημάρχου, αμφισβητώντας έμπρακτα τον θεσμικό της ρόλο, και τέλος λόγω του γεγονότος ότι απουσιάζουν από τα καθήκοντά τους σχεδόν παντελώς, πράγμα που αποδεικνύεται από την μη προσέλευσή τους σε ώρες λειτουργίας των υπηρεσιών, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συντονισμός και παρακολούθηση του έργου που τους έχει ανατεθεί από την Δήμαρχο με την υπ΄ αριθμ. πρωτ. 10823/01-10-2018 και την υπ΄ αριθμ. πρωτ. 15005/31-12-2018 αποφάσεις Δημάρχου Σκύδρας, με συνέπεια την μη εξυπηρέτηση των πολιτών και αύξηση της κωλυσιεργίας εκτέλεσης έργων, προμηθειών και παροχής υπηρεσιών προς τους δημότες – κατοίκους», όπως αναφέρει η σχετική απόφαση.


Στη συνέχεια, η Δήμαρχος έκανε την παρακάτω δήλωση:


«Για να διαφωνήσει ένας αντιδήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος ή πρόεδρος ή γενικά ένας εκλεγμένος αιρετός με τον ή τη δήμαρχο, στον τρόπο διοίκησης, πρέπει να είναι παρών και να ασκεί τα καθήκοντά του. Να ξέρει πως ασκείται η διοίκηση, πως δουλεύουν οι εργαζόμενοι του δήμου, ποιές ανάγκες υπάρχουν, ποιές προτεραιότητες, τι δυνατότητες υπάρχουν , ποιές διεκδικήσεις εκκρεμούν κλπ, όπως γνωρίζει η πλειοψηφία των αντιδημάρχων. Ο αντιδήμαρχος που βρίσκεται στο κατάστημά του ή στο γραφείο του, συνεχώς, χωρίς καμία προσφορά στο δήμο, απλά είναι αντιδήμαρχος μόνο για το μισθό, δεν έχει καμία θέση στο συνδυασμό μας, ταιριάζει περισσότερο μ άλλους επικεφαλής που είναι γνωστή η πορεία, η διαδρομή τους, η εκμετάλλευση θέσεων και αξιωμάτων, για το δικό τους προσωπικό και οικονομικό συμφέρον.. Αυτοί οι άνθρωποι πάντα θα είναι απέναντί μας....Έχω αποδείξει νομίζω ότι δεν υπολογίζω το πολιτικό και προσωπικό κόστος και προχώρησα στη λήψη αποφάσεων μόνο για το συμφέρον του δήμου. Άραγε, τολμούν να πουν την πραγματική αλήθεια;;;;; όλα για την αντιδημαρχία και τον μισθό....οι δημόσιες θέσεις δίνουν τη δυνατότητα και την ευκαιρία σ αυτόν που διαθέτει προσόντα και ικανότητες να τα αναπτύξει και να ξεδιπλώσει τις δυνατότητες του, στην αντίθετη περίπτωση σ' εκθέτουν ανεπανόρθωτα...Φίλοι μου, με την τοπική αυτοδιοίκηση ασχολείσαι από μεράκι και αγάπη και όχι για να αποκτήσεις επάγγελμα και χρήματα...... ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.....».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *