Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Γεμάτο αγωνιστικές δραστηριότητες το Σαββατοκύριακο για το Τμήμα Basketball του "Μ. Αλεξάνδρου" Γιαννιτσών

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο με αγωνιστικές δραστηριότητες περιμένει τα τμήματα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών. 

Ξεκινώντας το Σάββατο 02/03/2019 και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου» το Ανδρικό τμήμα του Συλλόγου αγωνίζεται με την ομάδα του «Ζαφειράκη» Νάουσας σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. Το παιδικό τμήμα του συλλόγου αγωνίζεται την Κυριακή 03/03/2019 και ώρα 12:00 στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών με την ομάδα της «ΚουΠα» Κιλκίς, ενώ την ίδια μέρα το απόγευμα στις 18:00 οι μικροί αθλητές του συλλόγου μας θα πάρουν μέρος στο Τουρνουά που διοργανώνει η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. και θα αγωνιστούν στο κλειστό γυμναστήριο της Έδεσσας με την ομώνυμη τοπική ομάδα της πόλης. 






Από το Γραφείο Τύπου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *