Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Διάκριση για την ομάδα ρομποτικής του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας

Η ομάδα ρομποτικής του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας συμμετείχε στο κολέγιο Anatolia Θεσσαλονίκης, στην προκριματική φάση του Πανηλλήνιου Διαγωνισμού Εκαπιδευτικής Ρομποτικής.

Η ομάδα μας διαγωνίστηκε μαζί με άλλες 20 ομάδες από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην πιλοτική κατηγορία για αρχάριες ομάδες γυμνασίου "Πρωτέας" και κατέλαβε την 4η θέση εξασφαλίζοντας και την πρόκριση για την τελική φάση του διαγωνισμού στην Αθήνα.

Στην ομάδα που διαγωνίστηκε συμμετείχαν οι μαθητές: Δημήτριος Σιδηρόπουλος, Θεόδωρος Αναστασίου, Νικόλαος Ιατρίδης, με αναπληρωματικά μέλη τους Νέαρχο Ρίζο, Δανιήλ Τριανταφυλλίδη και Συμεών Θεοδωρίδη που συμμετείχαν στην προετοιμασία. Υπεύθυνος καθηγητής πληροφορικής ο Σωτήρης Βογιατζής.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν τους μαθητές και τον υπεύθυνο καθηγητή τους και τους εύχονται καλή επιτυχία στην τελική φάση του διαγωνισμού. Επίσης ευχαριστούν τον εκπαιδευτικό Τιμολέων Αντωνέλη για τις πολύτιμες συμβουλές του σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας.







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *