Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

ΔΗ.Κ.Ε.Α Αλμωπίας: Δράση ψυχοπαιδαγωγικής υποστήριξης

Με στόχο τη μέριμνα για θέματα που αφορούν στο σχολικό εκφοβισμό, τις μαθησιακές δυσκολίες και πάσης φύσεως θέματα τα οποία απαιτούν συμβολή για την επίλυσή τους, συνεχίζουμε τη δράση ψυχοπαιδαγωγικής υποστήριξης με ομιλίες ειδικών επιστημόνων σε σχολεία της περιοχής μας από τη ΔΗ.Κ.Ε.Α Αλμωπίας.

Η επιστημονική ομάδα που διεξάγει τις ημερίδες ενημέρωσης με θέματα που απασχολούν γονείς και δασκάλους αποτελείται από την ψυχολόγο κ. Μπούνου Ευαγγελία, τις Κοινωνικές Λειτουργούς κ. Νικολαΐδου Σοφία, Χρυσού Σοφία-Μαρία και την Νοσηλεύτρια κ. Κωνσταντινίδου Ουρανία.

Πιο συγκεκριμένα, τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν «Ενδοσχολική βία: Επιμόρφωση γονέων και εκπαιδευτικών»: «Η θέση του διαδικτύου, των κινητών τηλεφώνων και της τηλεόρασης στη ζωή μας», «Πειθαρχία, όρια και κανόνες: Υποχρέωση των παιδιών ή καθήκον των γονιών»

Ευχαριστούμε τα σχολεία: Αψάλου, Μεγαπλατάνου, Όρμας, Σαρακηνών, Πολυκάρπης, Πιπεριάς, Λουτρακίου, Γαρεφείου, Εξαπλατάνου, Νεοχωρίου - Βορεινού που μας έχουν φιλοξενήσει μέχρι τώρα και συνεχίζουμε γιατί το ενδιαφέρον από το εκπαιδευτικό προσωπικό καθώς και τους γονείς των μαθητών είναι μεγάλο.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *