Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας: Ευχαριστούμε για την αγορά και τοποθέτηση εξωτερικού ανελκυστήρα για την μικρή ηρωίδα μας από την Υδραία

Ο Πρόεδρος με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας και το προσωπικό των δομών Βοήθεια στο Σπίτι, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους σε όλους σας, γιατί είστε πάντα δίπλα μας και δίπλα στις ανάγκες των συνανθρώπων μας.Για ακόμη μια φορά οι κουμπαράδες αγάπης ξαναχτύπησαν και ολοκλήρωσαν και πάλι το έργο για το οποίο τοποθετήθηκαν με μεγάλη επιτυχία.

Τοποθετήθηκαν λοιπόν κουμπαράδες, και συγκεντρώθηκαν χρήματα, με την βοήθεια των καταστημάτων και όλου του κόσμου.

Για μια ακόμη φορά o κόσμος της Αλμωπίας έδειξε πως ανταποκρίνεται με γενναιοδωρία, ανθρωπιά και αγάπη προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, ακόμα και σε εποχές στις οποίες περνάμε πολλές δυσκολίες και δοκιμασίες.

Η αγορά και τοποθέτηση εξωτερικού ανελκυστήρα για την μικρή ηρωίδα μας από την Υδραία επετεύχθη και στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία ΜΠΑΝΤΣΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ Δ. Ανελκυστήρες (Ασανσέρ) στην Αριδαία για την άψογη συνεργασία και το άκρως εξειδικευμένο αποτέλεσμα για την εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών της οικογένειας.

Νιώθουμε πραγματικά την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους υπευθύνους των καταστημάτων για την συνεργασία τους και τον καθέναν από εσάς ξεχωριστά για τη στήριξή σας και την υποχρέωση να σας δώσουμε τη χαρά του αποτελέσματος της προσπάθειας που κάναμε ¨ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ¨.

Με σεβασμό και εκτίμηση,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *