Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Οριστικό: Τα νέα σχολικά βιβλία στη Βόρεια Μακεδονία θα γράφουν ότι Μακεδονία του Μεγάλου Αλέξανδρου είναι Ελλάδα


Η συμφωνία των Πρεσπών παράγει πλέον Ιστορικά αποτελέσματα. Η Ελλαδα πήρε πίσω … όλη την Ιστορία της Αρχαίας Ελληνικής Μακεδονίας καθώς και επισημα πλέον τα παιδιά της γειτονικής χώρας θα διδάσκονται στα σχολεία την ιστορική αλήθεια ότι η Αρχαία Μακεδονία, η Ιστορία της και ο Πολιτισμός της είναι Ελληνική.

Αρχαία Μακεδονία ίσον Ελλάδα, αυτό θα διδάσκουν στα παιδιά στα σχολεία στη γειτονική μας χώρα της Βορειας Μακεδονίας μετα τη σημερινή ιστορικής σημασίας συμφωνία της επιστημονικής επιτροπής στα Σκόπια με την συμμετοχή των Ελλήνων ιστορικών…

Το Κοινό ανακοινωθέν μετά τη Δεύτερη Συνάντηση της Μεικτής Διεπιστημονικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για ιστορικά, αρχαιολογικά και εκπαιδευτικά ζητήματα που συστάθηκε δυνάμει του άρ. 8 παρ. 5 της Συμφωνίας των Πρεσπών αναφερει πως η Μεικτή Διεπιστημονική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων αποφάσισε την εναρμόνιση των σχολικών βιβλίων με τη Συμφωνία των Πρεσπών.


Πηγή: thefaq

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *