Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Μπάμπης Πανταζής: "Οι θέσεις και οι λόγοι της υποψηφιότητας μου στις εκλογές"

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, σεβαστοί συνδημότες μου.

Με ήρεμη σκέψη και μετά από σοβαρό εποικοδομητικό διάλογο, αποφάσισα και συμμετέχω ενεργά στην φιλότιμη και φιλόδοξη προσπάθεια του φίλου μου γιατρού Σάκη Χατζηδημητρίου, για την θετική αλλαγή του σκηνικού στα δρώμενα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Αλμωπία με τον συνδυασμό ‘’ Ενωμένοι για την Αλμωπία ‘’.

Μακριά από επώδυνους και αχρείαστους διαχωρισμούς ( κομματικούς, φυλετικούς, προσωπικούς κτλ ) που βιώσαμε και κυριάρχησαν στην Αλμωπία τα τελευταία χρόνια. Θέλω να συμμετέχω ενεργά στην νέα διοίκηση του Δήμου μας, προκειμένου να συμβάλλω θετικά με τις μικρές μου δυνάμεις, με ενωτική διάθεση, στην τοπική πρόοδο και την ανάπτυξη, παρακαταθήκη για το μέλλον των παιδιών μας.

Συμμετέχω στην συλλογική αυτή κίνηση, γιατί τα περισσότερα μέλη της άλλα κύρια ο επικεφαλής της έχουν εμπειρία αλλά και σαφή άποψη, κοινό όραμα και καινοτόμο σχέδιο για την λύση των προβλημάτων και αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων ( φυσικό κάλος, εύφορο έδαφος, πλούσιο υδροφόρο ορίζοντα και σπουδαίο ανθρώπινο δυναμικό ). 

Για να αναπτυχθεί περισσότερο η αγροτική παραγωγή ( μειώνοντας το κόστος της ), ο τουρισμός, η κτηνοτροφία, η μελισσοκομία, οι οικιακές βιοτεχνίες φρούτων λαχανικών και ξυλείας, το εμπόριο.

Σχεδιάζουμε την ισόρροπη ανάπτυξη της περιοχής ανάμεσα στην δυτική και ανατολική, ορεινή και πεδινή, Αλμωπία.

Καταθέτουμε συγκεκριμένες προτάσεις για την βελτίωση, ύδρευσης, άρδευσης και αποστράγγισης.

Προτείνουμε δράσεις για τον ενεργό πληθυσμό με ημερίδες και σεμινάρια σε νέους τρόπους παραγωγικής διαδικασίας με έμφαση στην τοπική κοινωνία, έχοντας στην σκέψη μας και πυξίδα μας τις αρχές της κοινωνικής – αλληλέγγυας οικονομίας και του εθελοντισμού.

Προστατεύουμε το παρελθόν ( υπερήλικες ) και το μέλλον ( έφηβοι ) ενισχύοντας τις υφιστάμενες δομές και προσθέτοντας νέες ιδέες και δράσεις στο πλέγμα προστασίας που υπάρχει.

Έχουμε υποχρέωση να ανοίξουμε καινούργιους δρόμους χτίζοντας πάνω στα καλά που υπάρχουν. Βαδίζουμε προς τις κάλπες καλώντας και τους άλλους συνδυασμούς σε προεκλογικό διάλογο και μετεκλογική συμπόρευση.

Φίλες και φίλοι 

Σας καλώ να συστρατευτείτε μαζί μας στην προσπάθεια μας να αντιπαρατεθούμε στην στασιμότητα και οπισθοδρόμηση και να συμβάλουμε στην ανάπτυξη και την πρόοδο, αφήνοντας παρακαταθήκη στα παιδια μας έναν καλλίτερο και λειτουργικό Δήμο.

Με εκτίμηση 

Πανταζής Χαράλαμπος ( Μπάμπης) 

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Υπάλληλος ΟΑΕΔ 


1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *