Σάββατο, 4 Μαΐου 2019

28ος Εικαστικός Μήνας Μάιος - Εγκαίνια: Τετάρτη 8/5 στο Παρθεναγωγείο Έδεσσας

28ος Εικαστικός Μήνας Μάιος

Εγκαίνια: Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 και ώρα 20:00 (Παρθεναγωγείο)


Ο Εικαστικός Μήνας Μάιος, η εικαστική εκδήλωση θεσμός του Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος», εδώ και 27 χρόνια, για άλλη μια χρονιά παρουσιάζει καλλιτέχνες από τον χώρο της ζωγραφικής, της ξυλογλυπτικής, της φωτογραφίας.

Τα εγκαίνια θα γίνονται κάθε Τετάρτη του Μάη, με την αυλαία να ανοίγει την Τετάρτη 8 Μαΐου με την έκθεση ζωγραφικής της Πουλχερίας Αχειλαρά Βελή.

Φιλική συμμετοχή : Καπαγιαννίδου Λαρίσα, καθηγήτρια μουσικής.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως τις 15 Μαΐου, τις ώρες 18:00-21:00, Σάββατο και Κυριακή πρωινά 11:00 – 13:00 και απόγευμα 18:00-21:00, στο Παρθεναγωγείο (Βαρόσι, Έδεσσα).

Η καινοτομία φέτος είναι οι παράλληλες μουσικές εκδηλώσεις.

Παράλληλη εκδήλωση

Το Σάββατο 11 Μαΐου, στις 8.00 μ.μ., στον ίδιο χώρο, μια μοναδική συναυλία με την Ελένη Κωνσταντινίδου, στο πιάνο. Η Εδεσσαία Ελένη Κωνσταντινίδου θα παρουσιάσει τα έργα: Erik Satie-Gnossienne 1,2,3 και Mirrorings (2017) του Ορέστη Παπαϊωάννου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *